Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 23

Didėjantys šansai sugrįžti į NBA: N.Hayesas sužavėjo „Celtics“ klubą

NBA svajonės besivaikantis buvęs žalgirietis Nigelas Hayesas jau artimiausiu metu gali sugrįžti į stipriausią planetos lygą.
Nigelas Hayesas
Nigelas Hayesas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Visą šią savaitę 26-erių puolėjas plušėjo „Boston Celtics“ treniruočių stovykloje, kurioje amerikiečiui sekėsi puikiai, praneša „Forbes Sport“ žurnalistas Chrisas Grenhamas.

„N.Hayesas treniruočių stovykloje paliko gerą įspūdį. Iš abiejų pusių yra susidomėjimas dėl vietos sudėtyje, o diskusijų apie krepšininko dalyvavimą NBA Vasaros lygoje kol kas nebuvo“, – rašo „Celtics“ naujienas apžvelgiantis žurnalistas.

Kartu su žalgiriečiu „Celtics“ klubo peržiūroje dalyvavo ir kitas Eurolygoje žaidęs krepšininkas Zachas Auguste'as. Pranešama, kad aukštaūgis taip pat padirbėjo solidžiai, tačiau dar geresnį įspūdį apie krepšininką Bostono klubo vadovybė susidarys šiam žaidžiant Vasaros lygoje.

N.Hayesas „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjo pastaruosius du sezonus. Praėjusiais metais Eurolygoje jis vid. rinko po 9,5 taško, 3,9 kamuolio ir 9,8 naudingumo balo.

2017-2018 m. sezone amerikietis po keletą rungtynių sužaidė už „Los Angeles Lakers“, „Toronto Raptors“ bei „Sacramento Kings“ klubus, o tuomet persikėlė į Europą, kur apsivilko Stambulo „Galatasaray“ marškinėlius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas