Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 06

Donatas Motiejūnas džiaugėsi nesugadinęs pergalės: „Buvau šokiruotas“

Daugiau nei aštuonis mėnesius be rungtynių jaudulio gyvenęs Donatas Motiejūnas pagaliau sugrįžo į žaidimą. „Houston Rockets“ sirgaliai ovacijomis pasitiko lietuvį, o pats krepšininkas po rungtynių tryško geromis emocijomis.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / 15min nuotr.

Per 6 minutes D.Motiejūnas taškų nepelnė (0/3 dvit., 0/1 trit.), atkovojo kamuolį, suklydo 2 ir prasižengė 1 kartą.

Tačiau emocijų D.Motiejūnui užteko.

„Buvau šokiruotas. Viskas vyko taip greitai aikštėje. Man dar prireiks laiko, kad atgaučiau savo formą ir vėl būčiau ten, kur buvau praėjusiais metais. Manau, kad tai tik laiko klausimas“, – sugrįžimu džiaugėsi lietuvis.

Paklaustas, kaip įvertintų savo pasirodymą D.Motiejūnas nusijuokė: „Tai nebuvo labai puiku. Bent jau nesugadinau pergalės.“

„Žinant DMo charakterį, numačiau, kad jis pradės labai agresyviai ir bandys padaryti, ką tik galės. Jam dar reikia laiko ir surasti savo ritmą. Juk jis taip ilgai nežaidė“, – apie lietuvio sugrįžimą kalbėjo komandos treneris.

Lietuvio sugrįžimu į žaidimą džiaugėsi ir komandos gerbėjai, kurie „Twitter“ tinkle komentavo jo žaidimą: „Jis šiek tiek dar susikaustęs, bet rodo daug entuziazmo.“

Hjustono ekipos gerbėjai jau buvo įpratę aikštėje nuo rungtynių pradžios matyti Clintą Capelą, o jį keitė Terrence'as Jonesas. Sugrįžus D.Motiejūnui, konkurencija komandoje padidės.

„Tai prideda vaikinams papildomo spaudimo. Tie, kurie žais gerai, gaus žaisti – viskas paprasta. Jeigu žinai, kad ant suolo sėdi žaidėjas, kuris išalkęs žaidimo, tai tu geriau išnaudosi savo minutes aikštėje“, – kalbėjo laikinasis komandos treneris J.B. Bickerstaffas.

Anot Hjustono ekipos trenerio, visuomet geriau turėti daugiau gerų žaidėjų: „Džiaugiamės, kad Donatas sugrįžta, turėsime surasti jam vietos šalia kitų gerų žaidėjų. Visada geriau turėti per daug talento. Mes su tuo susitvarkysime.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas