Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 24

Dvi sunkias traumas išsigydęs DeMarcusas Cousinsas keliasi į Hjustoną

Praėjusį sezoną dėl nutrūkusio kryžminio kelio raiščio praleidęs DeMarcusas Cousinsas keliasi į Hjustoną, pats žaidėjas pranešė ESPN laidos „The Undefeated“ žurnalistui Marcui Spearsui.
DeMarcusas Cousinsas
DeMarcusas Cousinsas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Houston Rockets

„Houston Rockets“ 30-mečiui vidurio puolėjui pasiūlė veterano minimumą, kuris siekia 2,56 mln. JAV dolerių už sezoną.

„Esu dėkingas už šią galimybę ir nekantrauju pamatyti, kas manęs laukia“, – sakė D.Cousinsas.

Per karjerą net 21,2 taško, 10,9 atkovoto kamuolio ir 3,2 rezultatyvaus perdavimo vidurkius turintį centrą pastaraisiais metais kamuoja traumos.

2018 m. vasarį jam trūko Achilo sausgyslė rungtyniaujant būtent prieš „Rockets“ komandą, kai D.Cousinsas dar žaidė „New Orleans Pelicans“ klube, iš kurio vidurio puolėjas patraukė į „Golden State Warriors“.

Didelę dalį 2018-2019 m. sezono praleidęs dėl reabilitacijos, sezono pabaigoje per 30 susitikimų D.Cousinsas pasiekė 16,3 taško ir 8,2 sugriebto kamuolio vidurkius.

Prieš 2019-2020 m. sezoną jis sudarė sutartį su „Los Angeles Lakers“, bet dar neprasidėjus NBA kovoms patyrė dar vieną sunkią traumą, išvedusią jį iš rikiuotes metams.

Savo karjeros pike rinkęs po daugiau nei 25 taškus, 12 atkovotų kamuolių ir 5 rezultatyvius perdavimus D.Cousinsas pateko į išskirtinį klubą, kuriame yra tik dar šeši tokius vidurkius bent viename sezone pasiekę krepšininkai – Elginas Bayloras, Oscaras Robertsonas, Wiltas Chamberlainas, Kareemas Abdul-Jabbaras, Charlesas Barkley ir Giannis Antetokounmpo.

D.Cousinsas yra jau antras vidurio puolėjas, su kuriuo „Rockets“ sudarė sutartį šį tarpsezonį. Kiek anksčiau klubas įteikė trejų metų 41 mln. dolerių kontraktą Christianui Woodui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas