Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 02

Dwightas Howardas už 70 milijonų dolerių iš Hjustono keliasi į Atlantą

Vienas geriausių NBA lygos vidurio puolėjų Dwightas Howardas nusprendė palikti „Houstono Rockets“ komandą ir kitą sezoną žais Rytų konferencijoje bei vilkės „Atlanta Hawks“ komandos marškinėlius. Pranešama, kad krepšininkas sutarė dėl trejų metų ir 70,5 milijonų dolerių vertės sutarties.
Dwightas Howardas
Dwightas Howardas / „Scanpix“ nuotr.

Jau ankščiau penktadienį buvo pasirodę pranešimai, kad D.Howardo ir Atlantos komandos vadovų pokalbis praėjo labai sėkmingai. Skelbta, kad buvęs „Houston Rockets“ vidurio puolėjas siekė per metus uždirbti apie 24-is milijonus dolerių. Panašiai tiek jis ir gaus savo naujoje darbo vietoje.

Praėjusį sezoną D.Howardas „Rockets“ komandoje vidutiniškai pelnė po 13,7 taško ir atkovojo po 11,8 kamuolio. Buvo dažnai skelbiama, kad D.Howardas buvo nepatenkintas komandine atmosfera Hjustone.

„Atlanta Hawks“ klubas savo gretose išlaikė svarbų dar vieną svarbų žaidėją – Kentą Bazemore‘ą. Su šiuo žaidėju pasirašyta ketverių metų ir 70-ies milijonų vertės sutartis. Šiuo 27-erių metų krepšininku sutartį norėjo pasirašyti ir „Houston Rockets“ bei „Los Angeles Lakers“.

K.Bazemore‘as yra ypač vertinamas dėl savo sugebėjimo gerai žaisti gynyboje. Praėjusį sezoną jis vidutiniškai pelnė po 11,6 taško ir atkovojo po 5,1 kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas