Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 03 04

Epizodiškai Filadelfijoje rungtyniavęs Mindaugas Kuzminskas taškų nepelnė

„New York Knicks“ (25-37) lietuvis Mindaugas Kuzminskas 28 kartą šiemet negavo progos ant parketo praleisti nė 10 minučių bei nuo suolo stebėjo savo klubo nesėkmę prieš vieną lygos autsaiderių „Philadelphia 76ers“ (23-38) 102:105 (35:29, 18:34, 28:26, 21:26). Mūsiškiui taškų pelnyti nepavyko.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Kuzminskas aikštėje pasirodė likus mažiau nei trims minutėms iki pirmojo kėlinuko pabaigos, o tik gavęs kamuolį padarė klaidą, kuri „Knicks“ ekipai kainavo du taškus.

Antrojo kėlinuko pradžioje lietuvis bandė savo laimę iš toli, o netrukus po krepšiu gavo Justino Andersono bloką.

Puolėjas taip ir liko nieko nepešęs, todėl vyriausiasis treneris Jeffas Hornacekas pasodino jį ant suolo. Du metimus prametęs M.Kuzminskas nuo jo daugiau ir nepakilo bei šiame mače nepasižymėjo.

Lietuvio paslaugomis beveik nesinaudojusi „Knicks“ šiose rungtynėse žaidė labai banguotai. Niujorko klubas laimėjo pirmą ir trečią kėlinį, tačiau pralaimėjo antrą bei ketvirtą, o galų gale tai reiškė pralaimėjimą prieš vieną blogiausių lygos komandų.

„Knicks“ dvikovos pabaigoje turėjo kelias progas iškovoti pergalę, tačiau Derrickas Rose'as vienoje atakoje klydo ir prarado kamuolį, o Carmelo Anthony ir Courtney Lee metimai buvo netaiklūs.

Šios rungtynėse pro šalį svaidė daugelis „Knicks“ klubo starto penketo narių. Štai D.Rose'as ir C.Anthony kartu sudėjus pataikė vos 10 metimų iš 31.

Rezultatyviausiai „Knicks“ gretose sužaidė net 42 minutes ant parketo praleidęs Lance'as Thomasas. Jis sumetė 21 tašką ir pataikė 8 metimus iš 16. 20 taškų pridėjo D.Rose'as, o po 18 įmetė latvis Kristapas Porzingis bei veteranas C.Anthony.

„Šiose rungtynėse man nesisekė. Daugelis metimų buvo trumpi arba išsisuko iš lanko. Deja, taip pat atsitiko ir atlikus lemiamą šūvį, kuris mums galėjo padėti laimėti šį susitikimą.“, – po rungtynių apgailestavo Melo.

M.Kuzminskas šiose rungtynėse žaidė 5 minutes, per kurias spėjo pramesti du metimus, atkovoti vieną kamuolį, vieną sykį suklysti bei prasižengti.

Varžovus iš Filadelfijos į priekį vedė naujasis metų naujoko apdovanojimo favoritas Dario Šaričius. Jis atliko dvigubą dublį ir pelnė 21 tašką bei atkovojo 10 kamuolių.

Niujorko klubas vis dar kaunasi dėl vietos atkrintamosiose varžybose, tačiau ir toliau komplikuoja savo galimybes pasiekti aštuntąją vietą Rytuose.

„Knicks“: L.Thomasas 21, D.Rose'as 20, K.Porzingis 18 (7 atk. kam.), C.Anthony 18, C.Lee 16.

„76ers“: D.Šaričius 21 (10 atk. kam.), J.Andersonas 19, R.Covingtonas 16.

VIDEO: „Knicks“ – „76ers“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas