Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 06

Gandai dėl Jono Valančiūno mainų subliūško

Jonas Valančiūnas neturėtų persikelti į Memfį. Kanados žurnalistas numalšino gandus, jog „Toronto Raptors“ gali apsikeisti vidurio puolėjais su „Memphis Grizzlies“ komanda.
J.Valančiūnas minimas NBA mainų ganduose
J.Valančiūnas minimas NBA mainų ganduose / „Twitter“ nuotr.

„Sports Illustrated“ antradienį pranešė, jog „Raptors“ kreipėsi į „Grizzlies“ ir už įžaidėją Mike'ą Conley bei centrą Marcą Gasolį pasiūlė Kyle'ą Lowry bei Joną Valančiūną.

Tačiau „Sportsnet“ žurnalistas Michaelas Grange'as praneša, kad tai tebuvo pokalbiai, o ir mainų iniciatoriai buvo ne „Raptors“.

„Kiek aš girdėjau, tuos mainus inicijavo Memfio klubas. Jie tiesiog tikrina rinką. Bet kalbos su Torontu neišsirutuliojo“, – rašė M.Grange'as.

Kanados žurnalisto teigimu, „Grizzlies“ dėl M.Conley ir M.Gasolio paketo bendravo su mažiausiai šešiomis NBA komandomis.

Vėliau žinią dėl „Grizzlies“ ir „Raptors“ derybų paskleidęs „Sports Illustrated“ žurnalistas pranešė, jog Memfio komanda atmetė Toronto ekipos pasiūlymą.

„Noriu likti Toronte. Niekada neprašiau komandos mane iškeisti. Mano tikslas – čia laimėti čempionų titulą. Tą aš ir stengiuosi daryti“, – gandus dėl mainų komentavo K.Lowry.

NBA mainų langas užsidarys ketvirtadienį 22 val. Lietuvos laiku.

Nuo gruodžio 12-osios dėl traumos nežaidžiantis J.Valančiūnas aikštėje laukiamas vasario 8-osios rungtynėse su „Atlanta Hawks“.

ESPN žurnalistas Zachas Lowe sufleruoja, kad „Grizzlies“ gali bandyti kalbinti „Indiana Pacers“ ir mainais gauti Domantą Sabonį.

Tačiau, žurnalisto teigimu, „Pacers“ nebūtų linkę išleisti D.Sabonio. Tiesa, klubui reikėtų rinktis – sieti ateitį su D.Saboniu, ar tos pačios pozicijos aukštaūgiu Mylesu Turneriu.

M.Gasolis pastarosiomis valandomis buvo siejamas su Šarlotės komanda.

VIDEO: „Atsarginiai“: sprogdinantys NBA mainai ir monstras, kurio laukia ir nori visi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas