Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 11

Generalinio vadybininko paieškose A.Karnišovas nusitaikė į keturias pavardes

Legendinio „Chicago Bulls“ klubo vykdomuoju krepšinio operacijų viceprezidentu tapęs lietuvis Artūras Karnišovas nieko nelaukė ir iš karto pradėti burti komandą aplink save. Čikagos klubas penktadienį paskelbė apie naują generalinio vadybininko asistentą, o netrukus spaudoje pasirodė ir keturios pavardės, iš kurių viena užpildys generalinio vadybininko vietą.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis atskleidė, kad Artūras Karnišovas jau artimiausiu metu kalbėsis su keturiais iki šiol generalinių vadybininkų asistentais dirbusiais žmonėmis: Calvinu Boothu („Denver Nuggets“), Marcu Eversley („Philadelphia 76ers“), Marku Hughesu („Los Angeles Clippers“) ir Mattu Lloydu („Orlando Magic“).

NBA apžvalgininkas taip pat prideda, kad C.Boothas yra vienas pagrindinių pretendentų pakilti laipteliu aukščiau „Nuggets“ ekipoje, mat jam bus siūlomas generalinio vadybininko postas, kuriame ir darbavosi Artūras Karnišovas.

Tiesa, ties generaliniu vadybininku permainos „Bulls“ klube tikrai nesibaigs. Adriano Wojnarowskio šaltiniai teigia, kad Čikagos ekipos vadovybė savo gretose nori matyti dar vieną „Nuggets“ narį – skautą Patą Connelly, kuris anksčiau darbavosi „Phoenix Suns“ generaliniu vadybininku.

Priminsime, kad penktadienį buvo oficialiai pranešta, jog „Bulls“ iš „New Orleans Pelicans“ klubo persiviliojo generalinio vadybininko asistentu Čikagoje tapsiantį JJ Polką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas