Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 07

Geriausiais NBA savaitės žaidėjais tapo „Pistons“ ir „Warriors“ atakų dirigentai

NBA geriausiais praėjusios savaitės Vakarų ir Rytų konferencijose atitinkamai pripažinti Stephenas Curry ir Reggie Jacksonas.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

S.Curry vedama „Golden State Warriors“ laimėjo keturis kartus ir pratęsė pergalių seriją šį sezoną iki 22-iejų.

Per šiuos keturis savaitės mačus praėjusio sezono MVP vidutiniškai rinkdavo 34,5 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo 4,8 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Geriausiai gynėjui sekėsi mače prieš „Toronto Raptors“, kai per 38 minutes jis pelnė net 44 taškus ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

R.Jacksonas taip pat laimėjo visus keturis kartus su „Detroit Pistons“ ir per susitikimą vidutiniškai rinkdavo po 27 taškus, atlikdavo 8,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 3 ir perimdavo 1,8 kamuolio.

Geriausiai jis pasirodė dvikovoje su „Phoenix Suns“, kai per 40 minučių surinko 34 taškus ir atliko net 16 rezultatyvių perdavimų.

Į savaitės geriausio žaidėjo apdovanojimą taip pat pretendavo: Alas Horfordas („Atlanta Hawks“), Jamesas Hardenas („Houston Rockets“), Blake‘as Griffinas („Los Angeles Clippers“), Marcas Gasolis („Memphis Grizzlies“), Dwyane‘as Wade‘as („Miami Heat“), Victoras Oladipo („Orlando Magic“).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas