Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 16

Geriausių „Pacers“ žaidėjų reitingas: kodėl Domantas Sabonis ne pirmas?

NBA sezonas – jau ant nosies, o jame žais ir dukart „All-Star“ rungtynių dalyvis Domantas Sabonis. Tiesa, nepaisant to, jog yra vienintelis „Indiana Pacers“ žaidėjas, rungtyniavęs žvaigždžių šventėje, portalo „IndyStar“ paskelbtame reitinge lietuvis nelaikomas geriausiu savo ekipos krepšininku.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

„IndyStar“ žurnalistas Natas Newellas sureitingavo 15 „Pacers“ žaidėjų prieš naują sezoną.

Nors D.Sabonis pastaruosius dvejus metus žaidė „All-Star“ rungtynėse, lietuvį amerikietis pastatė tik į antrąją poziciją, aukščiau kilstelėdamas TJ Warreną.

„Kodėl dukart „All-Star“ dalyvis yra tik antras? Kadangi TJ Warrenas turi galimybę užpildyti svarbesnį vaidmenį, – aiškina N.Newellas. – Bet niekas nepaneigs Sabonio produktyvumo: 20,3 taško, 12 atkovotų kamuolių ir 6,7 rezultatyvaus perdavimo pataikant 53,5 proc. metimų ir 32,1 proc. tritaškių. Jis netgi perėmė po 1,2 kamuolio ir yra tik 25-erių. Jeigu Sabonis yra pirmas jūsų sąraše, aš su tuo nesiginčysiu.“

28-erių 203 cm ūgio TJ Warrenas praėjusiame sezone sužaidė tik ketverias rungtynes ir vidutiniškai pelnė po 15,5 taško. 2019-2020 m. sezone jo rezultatyvumo vidurkis siekė 19,8 taško.

„Scanpix“ nuotr./T.J.Warrenas
„Scanpix“ nuotr./T.J.Warrenas

„IndyStar“ žurnalistas už lietuvio nugaros paliko trečioje vietoje likusį Malcolmą Brogdoną, ketvirtą Mylesą Turnerį ir penktą Carisą LeVertą.

D.Sabonis Indianapolyje žais penktą sezoną. Pirmosios rungtynės jo ir komandos laukia naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Šarlotėje prieš „Hornets“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas