Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 27

Geros žinios Kanados rinktinei: žaisti olimpinėje atrankoje pasižadėjo dvi NBA žvaigždės

Vieną iš olimpinių krepšinio atrankos turnyrų organizuosianti Kanada ateinančią vasarą sulauks NBA žvaigždžių papildymo. Apie savo ketinimus padėti dėl teisės varžytis olimpinėse žaidynėse besivaržysiančiai šalies rinktinei pranešė Jamalas Murray ir Shai Gilgeousas-Alexanderis.
Jamalas Murray
Jamalas Murray / „Scanpix“ nuotr.

Vienas „Denver Nuggets“ lyderių J.Murray nacionalinės komandos stovykloje buvo ir prieš pasaulio čempionatą, tačiau galiausiai pasitraukė iš ekipos dėl traumos.

Nors buvo teigiančių, jog ji – fiktyvi, dabar 22-ejų įžaidėjas pažadėjo padėti Kanados rinktinei per artimiausią turnyrą.

„Atstovauti savo šaliai visuomet yra garbė. Noriu žengti šį žingsnį ir įsipareigoti vesti Kanados rinktinę ateinančią vasarą. Įdėsiu savo indėlį, kad patektume į olimpines žaidynes ir galėtume varžytis aukščiausio lygio turnyre. Pirmyn, Kanada“, – tviteryje rašė J.Murray.

Netrukus savo artimiausios vasaros planus patvirtino ir „Oklahoma City Thunder“ klube žybsintis 21-erių Sh.Gilgeousas-Alexanderis.

„Pažadėjau sau, kad ir toliau atstovausiu Kanados rinktinei. Kaip ir mano brolis J.Murray, paskelbęs savo pasižadėjimą, būsiu komandoje ir padėsiu jai patekti į Tokiją!“ – rašė krepšininkas.

J.Murray šį sezoną vienoje pajėgiausių NBA komandų fiksuoja 18,9 taško, 4,7 atkovoto kamuolio ir 5 rezultatyvių perdavimų vidurkius.

Sh.Gilgeousas-Alexanderis Oklahomoje per susitikimą renka po 19,3 taško, atkovoja po 5,3 kamuolio ir atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus.

Be šių gynėjų, Kanados rinktinėje dar gali būti ir visa krūva kitų NBA krepšininkų: RJ Barrettas, Kelly Olynykas, Andrew Wigginsas, Tristanas Thompsonas, Nickeilas Alexanderis-Walkeris, Cory Josephas ir kiti.

Kanada olimpinį atrankos turnyrą žais Viktorijos mieste. Su kuo jiems teks žaisti, paaiškės per šiandien vyksiančią burtų ceremoniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito