Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 03

Giannis nusilenkė prieš „karalių“: „LeBronas – vis dar geriausias žaidėjas pasaulyje“

„Milwaukee Bucks“ žvaigždei Gianniui Antetokounmpo priklauso du pastarieji NBA reguliaraus sezono MVP apdovanojimai, tačiau, pasak paties graiko, tai nieko nereiškia – LeBronas Jamesas išlieka geriausiu krepšininku pasaulyje.
Giannis Antetokounmpo prieš LeBroną Jamesą
Giannis Antetokounmpo prieš LeBroną Jamesą / „Scanpix“ nuotr.

Bendraudamas su „Cosmote TV“ žurnalistu Graikijoje, 25-erių Giannis Antetokounmpo pasidalijo mintimis, kas šiuo metu yra geriausias krepšininkas pasaulyje. Jis negailėjo liaupsių „Los Angeles Lakers“ lyderiui.

„Nesvarbu, kas šiuo metu yra MVP, – aiškino Giannis. – LeBronas yra geriausias. Aš taip manau. Jis geriausias pasaulyje. Aš žengsiu į priekį ir pasakysiu, jog esu geriausias, kai išauš tokia diena, bet taip dar nėra.“

LeBronas Jamesas prieš du mėnesius triumfavo Orlando „burbule“ bei iškovojo ketvirtąjį karjeroje NBA čempiono žiedą. Pastarąjį sezoną 35-erių krepšininkas rinko po 25,3 taško, 10,2 rezultatyvaus perdavimo bei 7,8 atkovoto kamuolio.

„Ar turėčiau pykti, jei LeBronas laimės MVP, o ne aš? Neišprotėkite. Tai reikštų, jog pamečiau galvą. Vyrukai, aš dar prieš septynerius metus stebėjau ir žavėjausi LeBronu. Jis lyg mūsų kartos Michaelas Jordanas. O dabar aš esu viename sakinyje su juo“, – sakė G.Antetokounmpo.

Pastarąjį sezoną Giannis rinko po 29,6 taško, 13,7 atkovoto kamuolio bei 5,8 rezultatyvaus perdavimo. Nors „Bucks“ dukart paeiliui tapo reguliaraus sezono nugalėtoja, tačiau atkrintamosiose toli nužygiuoti nepavyko.

„Noriu laimėti medalį su rinktine ir noriu laimėti NBA titulą. Nesustosiu, kol nepasieksiu, ką noriu pasiekti. Aš galimai žaisiu iki 45 metų. Niekur neskubu, dar truputį pabūsiu“, – teigė „Bucks“ lyderis.

Naujasis NBA sezonas prasidės gruodžio 22-ąją dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas