Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 08 10

Griežta NBA tvarka: po paskutinių rungtynių „burbule“ – dušas, maistas ir namo

Pasiteisinusiame NBA „burbule“ jau netrukus liks mažiau komandų – po paskutinių reguliariojo sezono rungtynių šią savaitę paaiškės 17 komandų, kurios tęs kovą dėl nugalėtojų vardo. Likusios penkios ekipos iš „burbulo“ turės pasišalinti itin staigiai.
Zionas Williamsonas bus vienas tų, kuriems jau netrukus teks palikti „burbulą“
Zionas Williamsonas bus vienas tų, kuriems jau netrukus teks palikti „burbulą“ / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

22 Disnėjaus parke žaidžiančioms ekipoms liko po 2-3 rungtynes reguliariajame sezone.

Paskutinės iš jų bus sužaistos penktadienį, o tuomet ir paaiškės 17 „burbule“ liksiančių ekipų.

15 komandų jau yra aiškios – vietas atkrintamosiose užsitikrino aštuonios Rytų ir septynios Vakarų konferencijos ekipos. Tuo tarpu aštuntoji Vakarų ekipa atkrintamosiose paaiškės tik po papildomų dvikovų, kurios varžysis 8-ąją ir 9-ąją vietą reguliariajame sezone užėmusios komandos.

„Yahoo Sports“ reporteris NBA „burbule“ Chrisas Haynesas išsiaiškino tvarką, pagal kurią komandos, eliminuotos iš kovos dėl titulo, turės palikti „burbulą“.

Anot žiniasklaidos atstovo, tą jos padaryti privalės labai greitai. Žaidėjai iš karto po paskutinių rungtynių rugpjūčio 13 arba 14 dieną gaus laiko nusiprausti jiems paskirtuose kambariuose „Coronado Springs Resort“ viešbutyje, sulauks maisto davinių, o iš karto po to autobusu bus nugabenti į oro uostą, per kurį paliks „burbulo“ teritoriją.

Jau dabar aišku, kad toks likimas laukia trijų komandų – šansų patekti į atkrintamąsias nebeturinčių „Washington Wizards“, „New Orleans Pelicans“ ir „Sacramento Kings“. Dar dvi ekipos paaiškės artimiausiomis dienomis, o realiausia, kad jomis taps „San Antonio Spurs“ bei „Phoenix Suns“ ekipos.

Vis dar egzistuoja tikimybė, kad palikti „burbulą“ dar šią savaitę teks ir Jonui Valančiūnui, kurio atstovaujami „Memphis Grizzlies“ sezono pratęsime laimėjo vos vieną mačą iš šešių ir vis dar nėra užsitikrinę mažiausiai 9-osios vietos Vakarų konferencijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas