Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 25

Grįžta į Los Andželą, bet ne į „Lakers“: R.Rondo sustiprino vienus NBA favoritų

NBA čempionu su „Los Angeles Lakers“ klubu praėjusiais metais tapęs Rajonas Rondo grįžta į Los Andželą, bet atstovaus kitai šio miesto komandai – „Clippers“.
Rajonas Rondo
Rajonas Rondo / „Scanpix“ nuotr.

„The Athletic“ žurnalistai Shamsas Charania ir Samas Amickas praneša, kad „Atlanta Hawks“ susitarė dėl R.Rondo mainų su „Clippers“ ekipa.

Už 35-erių veteraną „vanagai“ gaus vieneriais metais jaunesnį Lou Williamsą, du antrojo naujokų biržos rato šaukimus ir neįvardintą sumą pinigų.

R.Rondo, pernai tapęs pirmuoju krepšininku istorijoje, NBA titulą iškovojusiu ir su „Boston Celtics“, ir su „Lakers“, šį sezoną pradėjo jaunoje Atlantos komandoje, bet ten nepritapo ir rinko vos po 3,9 taško ir 3,5 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Los Andžele jis perims pagrindinio įžaidėjo vaidmenį iš Patricko Beverley ir bandys sustyguoti vienus NBA favoritų, šiuo metu Vakarų konferencijoje užimančius trečiąją vietą.

Savo ruožtu L.Williamsas grįš į gimtojo miesto klubą, kuriame jau žaidė 2012-2014 m. Triskart geriausiu šeštuoju NBA žaidėjų išrinktas gynėjas šį sezoną „Clippers“ gretose turėjo 12,1 taško vidurkį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas