Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 12

„Heat“ griebiasi šiaudo: lemiamose finalo rungtynėse – ilgai lauktas sugrįžimas

„Denver Nuggets“ krepšininkai jau ateinančią naktį gali tapti NBA čempionais, tačiau „Miami Heat“ klubas nesudeda ginklų. Paskutinėmis galinčiose tapti rungtynėse į aikštę turėtų žengti beveik du mėnesius nerungtyniavęs gynėjas.
Tyleris Herro
Tyleris Herro / „Scanpix“/AP nuotr.

„Heat“ klubas likus kelioms valandoms iki mačo pakeitė Tylerio Herro statusą į „abejotiną“. Vis dėlto ESPN praneša, kad 23-ejų gynėjas turėtų pasirodyti aikštėje pirmą kartą nuo balandžio 16 dienos.

Po 20,1 taško reguliariajame sezone rinkęs krepšininkas patyrė traumą jau pirmosiose atkrintamųjų varžybų rungtynėse prieš „Milwaukee Bucks“, kai siekdamas kamuolio krito ant žemės ir susilaužė ranką.

Kiek anksčiau manyta, kad T.Herro sugrįš ant parketo trečiajame finalo serijos mače, tačiau jo sugrįžimas nusitęsė ir panašu, kad įvyks penktose rungtynėse.

ESPN teigimu, „Heat“ viliasi, kad T.Herro susitvarkys su diskomfortu, kurį jam gali kelti rankos skausmas, ir nepatirs papildomos traumos.

Primename, kad NBA finalo serijoje po ketverių rungtynių 3-1 pirmauja „Nuggets“, siekiantys pirmojo čempionų titulo klubo istorijoje. Penktosios rungtynės Denveryje prasidės 3.30 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas