Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 21

I.Brazdeikis pristatytas Niujorke – „Knicks“ prezidento liaupsės ir J.Valančiūno numeris

Ignas Brazdeikis nedalyvavo Brukline vykusioje NBA naujokų biržoje, kurioje 47-uoju šaukimu jį pasirinko „New York Knicks“ klubas. Išgirdus šias naujienas lietuvių kilmės kanadiečiui teko iš Toronto skubėti į Niujorką, kur jis buvo pristatytas prestižinėje organizacijoje.
Ignas Brazdeikis
Ignas Brazdeikis / „Scanpix“/AP nuotr.

Spaudos konferencijoje Niujorke žurnalistams buvo pristatyti du laimikiai iš naujokų biržos – trečiasis šaukimas R.J.Barrettas ir 47-as I.Brazdeikis.

Natūralu, kad liūto dalį dėmesio pasiglemžė R.J.Barrettas, kuris sulaukė daugybės klausimų iš žurnalistų. Tačiau spaudos konferencijos pabaigoje spėjo sužibėti ir iš Kauno kilęs Iggy.

Mičigano universitete rungtyniavęs 201 cm ūgio 20-metis neužsikirsdamas vardijo savo gerąsias savybes: „Aš esu bebaimis ir nebijau nei vieno varžovo. Aš pasitikiu savo galimybėmis ir padarysiu viską, kad komanda laimėtų. Esu agresyvus ir žinau, koks esu žaidėjas.“

I.Brazdeikis taip pat atskleidė, kad per naktį stipriai išaugo jo sekėjų skaičius socialiniuose tinkluose: „Pokytis tikrai įspūdingas. Vos per vieną naktį. Niujorkas tikrai yra didžiulė organizacija.“

„Scanpix“/AP nuotr./Ignas Brazdeikis
„Scanpix“/AP nuotr./Ignas Brazdeikis

Iggy komplimentų negailėjo „Knicks“ prezidentas Steve'as Millsas: „Mes jį stebėjome Čikagoje ir sakėme, kad jokiu būdu jo negausime, nes jį pašauks jau pirmajame rate. Kai pamatėme, kad turime galimybę jį gauti, nedvejojome. Mūsų analizės rodo, kad jis yra puikus žaidėjas.“

Beje, įdomu, kad R.J.Barrettas ir I.Brazdeikis yra puikiai pažįstami, nes kartu žaidė Kanados jaunimo rinktinėse. Viena iš didžiausių šių metų naujokų biržos žvaigždžių prisiminė, kad matė, kaip kaunietis per vienas rungtynes pelnė 51 tašką.

I.Brazdeikis Niujorko ekipoje pasirinko 17 numeriu pasirinktus marškinėlius. Tokiu numeriu pažymėti ir garsiausio šiuo metu NBA lietuvio Jono Valančiūno marškinėliai.

„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas
„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento