Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

2022 10 11

Į kompaniją LeBronui? Draymondas Greenas siejamas su „Lakers“

Komandos draugui Jordanui Poole'ui treniruotės metu smogęs Draymondas Greenas gali atsidurti „Los Angeles Lakers“ komandoje, teigia žymusis ESPN žurnalistas Stephenas A. Smithas.
Draymondas Greenas
Draymondas Greenas / „Scanpix“/AP nuotr.

D.Greenas praėjusią savaitę užpuolė ir stipriu smūgiu parbloškė J.Poole'ą, o vėliau atsiprašinėjo ir paskelbė, kad kuriam laikui atsiriboja nuo „Golden State Warriors“ komandos.

Toks epizodas įplieskė kalbas apie tai, jog visą karjerą, kuri prasidėjo 2012 metais, „karių“ gretose žaidžiantis Draymondas gali palikti San Fransiską.

Tokias kalbas pastūmėjo ir kontraktų situacija: per artimiausius metus „Warriors“ turės apsispręsti dėl naujų sutarčių J.Poole'ui, D.Greenui ir Andrew Wigginsui, o S.A.Smitho teigimu, prioritetai teikiami ne komandos senbuviui, o jaunesnėms jos žvaigždėms.

Tad jau dabar ESPN žurnalistas sieja D.Greeną su „Los Angeles Lakers“ klubu.

„Jie turės pasirašyti sutartis su dviem žaidėjais, o sutarčių laukia trys: Poole'as, Wigginsas ir Greenas. Galiu jums jau dabar pasakyti, kad prioritetai yra Wigginsas ir Poole'as. Galiu pasakyti ir tai, kad Draymondas mano, jog jam tai paskutinis sezonas „Warriors“. Jis nori žaisti „Lakers“. Jis to niekam nesako, bet nemanykite, kad to nežinau. Jei paliks „Warriors“, jo prioritetas bus Los Andželas“, – sakė ESPN žurnalistas.

D.Greenas turi iki kitos vasaros galiosiančią sutartį su „Warriors“, kurią dar turės galimybę pratęsti metams. Vis dėlto manoma, kad puolėjas atsisakys šio žingsnio ir tikėsis didesnių pinigų, nei gauna šiuo metu (26-27 mln. dolerių už sezoną).

Be to, netrūksta kalbų, jog „kariai“ gali iškeisti D.Greeną po jo incidento su J.Poole'u.

32-ejų krepšininkas praėjusį sezoną vidutiniškai rinko po 7,5 taško, 7,3 atkovoto kamuolio ir 7 rezultatyvius perdavimus. Jis padėjo „Warriors“ laimėti ketvirtą čempionų titulą per aštuonerius pastaruosius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas