Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į kompaniją LeBronui? Jonas Valančiūnas – „Lakers“ radare

Jonas Valančiūnas jau po kelių dienų ners į NBA laisvųjų agentų rinką. Gali būti, kad liepos pradžioje jis išners iš jos su geltonais „Los Angeles Lakers“ marškinėliais.

„Yahoo Sports“ žurnalistas Jake'as Fischeris informuoja, kad 32-ejų lietuvis yra „Lakers“ taikinyje.

„Jonas Valančiūnas, tapsiantis neapribotu laisvuoju agentu, yra dažnai minimas kaip potencialus „Lakers“ priekinės linijos papildymas šią vasarą“, – teigia amerikietis.

Jo teigimu, į centrą Los Andželo klubas gali taikytis ir NBA naujokų biržoje, kur jų akys krypsta į Yvesą Missi bei Ke'lelą Ware'ą.

Jei J.Valančiūnas papildytų „Lakers“, jis sudarytų priekinės linijos tandemą su šios komandos žvaigžde Anthony Davisu, labiau mėgstančiu žaisti sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje.

Scanpix/Getty Images via AFP nuotr./Jonas Valančiūnas prieš Anthony Davisą
Scanpix/Getty Images via AFP nuotr./Jonas Valančiūnas prieš Anthony Davisą

Los Andžele J.Valančiūnas veikiausiai dalintųsi aikštele ir su LeBronu Jamesu. Šis irgi turėtų tapti laisvuoju agentu, tačiau „Lakers“ viliasi išsaugoti ryškiausią lygos žvaigždę savo gretose pateikdami naują pasiūlymą.

Pirmajame atkrintamųjų varžybų etape praėjusiame sezone iškritę „Lakers“ praėjusią naktį pristatė naują vyriausiąjį trenerį – patirties šiame darbe praktiškai neturintį buvusį NBA krepšininką JJ Redicką, pastaruosius kelerius metus dirbusį televizijos komentatoriumi ir tinklalaidžių vedėju.

Primename, kad J.Valančiūnas pastaruosius tris sezonus žaidė „New Orleans Pelicans“ komandoje, bet greičiausiai nepratęs kontrakto su šia ekipa ir pirmą kartą savo karjeroje taps laisvuoju agentu. Dėl šios priežasties JV negalės padėti Lietuvos rinktinei olimpiniame atrankos turnyre Puerto Rike.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas