Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 11

Ignas Brazdeikis gaus dar vieną šansą NBA lygoje

Lietuvos pilietybę atgavęs, bet dėl svajonės tęsti karjerą NBA lygoje į rinktinės stovyklą šiemet neatvykęs Ignas Brazdeikis, atrodo, pasiekė savo.

„The Athletic“ žurnalistas Joshas Robbinsas praneša, kad Orlando „Magic“ su I.Brazdeikiu ruošiasi pasirašyti naują dvišalį kontraktą. Tai reiškia, kad „Iggy“ kitą sezoną galės žaisti ir NBA, ir dukterinėje G lygoje.

Būtent Orlando komandoje 22-ejų lietuvis užbaigė praėjusį sezoną, kai po mainų iš Niujorko „Knicks“ atsidūrė Filadelfijos „76ers“ klube, kuris krepšininką atleido.

Per 8 rungtynes sezono pabaigoje I.Brazdeikis su „Magic“ marškinėliais žaidė po 29 minutes ir vidutiniškai rinko po 11,1 taško, 5,1 atkovoto kamuolio bei 2 rezultatyvius perdavimus.

Įtikinti „Magic“ vadovus pasirašyti naują kontraktą I.Brazdeikiui pavyko NBA Vasaros lygoje. Pirmose rungtynėse lietuvis per 18 min. pelnė 12 taškų, sugriebė 4 kamuolius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Sutartis su NBA klubais kitam sezonui turi dar trys lietuviai: Domantas Sabonis ir toliau žais Indianos „Pacers“ komandoje, Jonas Valančiūnas pirmą kartą užsivilks Naujojo Orleano „Pelicans“ marškinėlius, o Arnoldas Kulboka debiutuos Šarlotės „Hornets“ klube (taip pat dvišalis kontraktas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas