Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ikonišką dėjimą per LeBroną atlikęs G.Yabusele nori antro šanso NBA

Guerschonas Yabusele Paryžiaus olimpinių žaidynių finale sukūrė įspūdingą epizodą, kuomet įkrovė kamuolį per legendinį LeBroną Jamesą. Tai sukėlė didžiulių atgarsių krepšinio pasaulyje.

Negana to, 28-erių puolėjas pusfinalyje ir finale sužaidė dvi puikias rungtynes, surinkdamas atitinkamai 17 ir 20 taškų. Socialiniai tinklai pašėlo po tokių pasirodymų ir dėjimo per LeBroną, o pats žaidėjas davė suprasti, kad yra pasiruošęs antrajam šansui NBA.

„Laukiau antro šanso.. Aš pasiruošęs“, – atletas rašė socialiniame tinkle „X“.

Bostono žurnalistas Gary Washburnas paskelbė, kad su žaidėju susipažino po pusfinalio prieš Kanadą, kur G.Yabusele žaismingai pranešė jam apie savo ketinimus siekti NBA sugrįžimo.

„Turi pasakyti „Celtics“, kad mane susigrąžintų“, – atletas sakė žurnalistui.

Šiuo metu G.Yabusele sėkmingai nuo 2021 m. rungtyniauja Madrido „Real“ ekipoje, yra vienas geriausių aukštaūgių Europoje bei su Karališkuoju klubu 2023 m. laimėjo Eurolygą.

Prieš etapą Europoje ir Kinijoje prancūzas išgyveno ir NBA patirtį. 2017-2019 m. puolėjas atstovavo „Boston Celtics“ ekipai, tačiau per 74 mačus rinko vos po 2,3 taško.

Akivaizdu, kad puolėjas dabar yra geresnė savo versija nei buvo NBA, tačiau sugrįžti į stipriausią planetos krepšinio lygą gali sutrukdyti didžiulė išpirka, kuri siekia 2,5 mln. JAV dolerių. Visgi po metų G.Yabusele kontraktas su „Real“ baigiasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas