Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 07

Iš Prienų – į NBA žvaigždžių sceną: LaMelo Ballas žais „All-Star“ rungtynėse

Prieš ketverius metus tuometiniame Prienų-Birštono „Vytauto“ klube profesionalo karjerą pradėjęs LaMelo Ballas po kelių savaičių žais NBA „All-Star“ rungtynėse.
LaMelo Ballas
LaMelo Ballas / „Scanpix“/AP nuotr.

NBA pranešė, jog „Charlotte Hornets“ įžaidėjas Klivlande vyksiančioje šventėje pakeis „Brooklyn Nets“ žvaigždę Keviną Durantą, kuris nedalyvaus „All-Star“ rungtynėse dėl traumos.

Antrą sezoną NBA rungtyniaujantis 20-metis įžaidėjas šį sezoną vidutiniškai per susitikimą pelno po 19,6 taško, atkovoja po 7,1 kamuolio ir atlieka po 7,5 rezultatyvaus perdavimo, o „Hornets“ yra rimti pretendentai į atkrintamąsias – Šarlotės ekipa su 28 pergalėmis ir 26 pralaimėjimais Rytų konferencijoje užima devintąją vietą.

Papildomą kvietimą į „All-Star“ rungtynes gavo ir „San Antonio Spurs“ gynėjas Dejounte Murray, kuris pakeis traumuotą „Golden State Warriors“ puolėją Draymondą Greeną.

25-erių D.Murray, kuris NBA žaidžia šeštą sezoną, šiemet pelno po 19,6 taško, atkovoja po 8,4 kamuolio ir atlieka po 9,2 rezultatyvaus perdavimo. „Spurs“ su 20 pergalių ir 34 pralaimėjimais Vakarų konferencijoje yra dvylikti.

Tiek L.Ballas, tiek D.Murray į „All-Star“ rungtynes pateko pirmą kartą.

NBA žvaigždžių savaitgalis bus surengtas vasario 18-20 dienomis. „All-Star“ rungtynės bus savaitgalio kulminacija ir vyks naktį iš vasario 20-osios į 21-ąjį Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas