Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 27

Išgąstis „Nuggets“ stovykloje: N.Jokičius paliko aikštę dėl kelio traumos

Naudingiausias praėjusio NBA reguliariojo sezono žaidėjas Nikola Jokičius praėjusią naktį per 15 minučių pelnė net 24 taškus, bet aikštę paliko dar antrajame kėlinyje, kai patyrė traumą.
Nikola Jokičius
Nikola Jokičius / „Scanpix“/AP nuotr.

26-erių serbas akistatoje su „Utah Jazz“ dominavo iki antrojo kėlinio pabaigos.

Likus mažiau nei dviem minutėms N.Jokičius gynėsi prieš „Jazz“ centrą Rudy Gobert'ą, kai du europiečiai susitrenkė keliais.

Serbas iš karto krito ant žemės ir kęsdamas didelį skausmą liko gulėti.

Aikštę palikęs ir „Nuggets“ sirgalius bei komandos narius išgąsdinęs N.Jokičius į aikštę daugiau nebesugrįžo, nors per ilgąją pertrauką apšilinėjo su komanda.

„Dar neturėjau šanso pasikalbėti su gydytojais ir suprasti, ar jam nutiko kas nors rimto“, – po mačo sakė „Nuggets“ treneris Michaelas Malone'as, rungtynių metu nusprendęs serbo nebeleisti į aikštę.

„Jis sakė, kad kelis jaučiasi prastokai, tad nusprendžiau jį palaikyti ant suolo. Aš priėmiau tokį sprendimą, nes jeigu paliktum sprendimą jam, jis tikrai būtų žaidęs. Būčiau taip pasielgęs su bet kuriuo kitu žaidėju – jei jam skaudėjo kelį, būtų neprotinga rizikuoti jį pažeisti dar labiau“, – sakė treneris.

Vos per 15 minučių N.Jokičius spėjo pataikyti 8 metimus iš 9, pelnė 24 taškus, atkovojo 6 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Per prieš tai vykusias rungtynes šį sezoną serbas rinko po 27,7 taško, atkovojo net po 16 kamuolių ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

„Jis sakė, kad jam viskas gerai. Jis kietas vyrukas. Esu tikras, kad jam viskas bus gerai. Ar bent jau tikiuosi to“, – po mačo vylėsi „Nuggets“ gynėjas Monte Morrisas.

„Nuggets“ traumą patyrus N.Jokičiui atsiliko 60:62, o rungtynes pralaimėjo 110:122.

Kol kas per ketverias rungtynes Denverio klubas yra laimėjęs dukart.

„Nuggets“ gretose jau yra vienas kelio traumą besigydantis žaidėjas – Jamalas Murray dar praėjusio sezono pabaigoje nusitraukė kryžminį kelio raištį ir negalės rungtyniauti mažiausiai iki pavasario.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas