Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 03

JAV rinktinę palieka dar vienas aukštaūgis – aiškus galutinis kandidatų sąrašas

Šią vasarą į „New York Knicks“ iš „New Orleans Pelicans“ persikėlęs Julius Randle'as dėl šeimyninių problemų negalės atvykti į JAV nacionalinės krepšinio rinktinės stovyklą ruošiantis pasaulio čempionatui, praneša ESPN žurnalistas Brianas Windhorstas.
Julius Randle'as prieš Domantą Sabonį
Julius Randle'as prieš Domantą Sabonį / „Scanpix“/AP nuotr.

206 cm ūgio krepšininkas prisijungė prie būrio kitų ryškiausių NBA žvaigždžių – Anthony Daviso, Jameso Hardeno, Damiano Lillardo, Andre Drummondo ir kitų, kurie atsisakė atstovauti JAV rinktinei.

Jei gynėjų linijoje Greggas Popovichius dar turi solidžių ginklų – Kyle'ą Lowry, Donovaną Mitchellą ar Kembą Walkerį, tai pasitraukus jau minėtiems A.Davisui bei A.Drummondui visa našta kris ant „Indiana Pacers“ aukštaūgio Myleso Turnerio pečių.

Tas pats B.Windhorstas praneša, kad pirminiame sąraše nebuvęs, tačiau vėliau pakviestas „Los Angeles Clippers“ gynėjas Landry Shametas taip pat neatvyks. Į jo vietą bus kviečiamas „Denver Nuggets“ puolėjas Torrey Craigas.

Galutinis JAV rinktinės kandidatų sąrašas: Harrisonas Barnesas, Jaylenas Brownas, Kyle'as Kuzma, Brookas Lopezas, Kyle'as Lowry, Khrisas Middletonas, Donovanas Mitchellas, Masonas Plumlee, Marcusas Smartas, Jasonas Taytumas, P.J.Tuckeris, Mylesas Turneris, Kemba Walkeris, Thaddeusas Youngas ir Torrey Craigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento