Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 28

Jimmy Butleris: „Prie Derricko Rose'o mainų tikrai neprisidėjau“

Jimmy Buttleris šią vasarą padės Jungtinių Amerikos Valstijų rinktinei olimpinėse žaidynėse, o jau rudenį sugrįš į „Chicago Bulls“ komandą, kurią mainų būdu jau paliko Derrick'as Rose'as. Duetas dėl pastarojo įžaidėjo traumų taip ir neiškovojo nė vieno NBA čempionų žiedo, tačiau „bulių“ ekipos lyderis linki savo buvusiam kolegai didžiausios sėkmės ateityje ir neigia prisidėjęs prie šių mainų.
Derrickas Rose'as ir Jimmy Butleris
Derrickas Rose'as ir Jimmy Butleris / Chicago Tribune/TNS/Sipa USA

„Linkiu Derrickui didžiausios sėkmės judant pirmyn, – teigė J.Buttleris per JAV krepšinio rinktinės pristatymą spaudai. – Jis padės Niujorko ekipai iškovoti labai daug pergalių, nes yra ypatingas krepšininkas.“

J.Buttleris po įvykusių mainų dar vis nesikalbėjo su D.Rose'u, tačiau mano, kad traumų kamuojamas įžaidėjas dar vis turi potencialo patekti į Visų žvaigždžių rungtynes.

„Scanpix“/AP nuotr./Derrickas Rose'as
„Scanpix“/AP nuotr./Derrickas Rose'as

„Kartu su Carmelo Anthony jis iškovos labai daug pergalių. Tai krepšininkai, kurie jau yra įrodę savo vertę NBA lygoje, – pasakojo Čikagos komandos gynėjas. – Nors džiaugiuosi dėl Derricko, tačiau man jau reikia pradėti ieškoti raktų į pergales savoje ekipoje.“

O paieškoti teks ilgai ir kantriai, nes „Bulls“ organizacija neslepia, kad šią vasarą imsis kardinalių permainų. Neabejotina, kad į Čikagą kitam sezonui nesugrįš Joakimas Noah bei Pau Gasolis. Jie turėtų pasirašyti sutartis su kitais NBA klubais.

„Komandos vadovai su manimi dėl savo veiksmų nesitaria, todėl ir prie R.Rose'o mainų aš neprisidėjau, – teigė J.Buttleris. – Iš mūsų daug kas tikėjosi pergalių, tačiau jų mums iškovoti nepavyko. Dėl to komandoje ir kilo daugybė nesutarimų apie kuriuos rašė spauda.

Galima dalį kaltės versti ir visą sezoną mus kamavusias traumas, tačiau nereiktų ieškoti pasiteisinimų. Mes esame du puikūs žaidėjai, kurie turėjo atvesti savo komandą bent jau į atkrintamąsias varžybas.“

„Chicago Bulls“ kitą sezoną bus pasikeitusi neatpažįstamai, o iki šiol sklando gandai, kad mainų būdu komandą gali palikti ir pats J.Buttleris. Tiesa, kol kas, Čikagos komandos vadovų reikalaujama kaina yra per didelė visiems juo susidomėjusiems NBA klubams.

Įdomu tai, kad pirmadienio spaudos konferencijoje, „Bulls“ komandos strategas džiaugėsi savo naujuoju pirkiniu Brooku Lopezu, su kuriuo nekantrauja pradėti darbą treniruotėse. Problema tik tame, kad Čikagos ekipa mainų būdu gavo jo brolį Robiną Lopezą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento