Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 08

Joną Valančiūną su gimtadieniu sveikinę NBA komentatoriai pragydo lietuviškai

29-ąjį gimtadienį paminėjęs Jonas Valančiūnas sulaukė sveikinimų ir šioje, ir kitoje Atlanto pusėje. O „Memphis Grizzlies“ rungtynes komentuojantys amerikiečiai dėl NBA lygoje riaumojančio „grizlio“ iš Utenos pramoko ir lietuviškai.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

Gegužės 6-ąją Lietuvos rinktinės bokštui suėjo 29-eri, o kaip tik tą vakarą JAV laiku J.Valančiūnas su komanda žaidė Detroite prieš „Pistons“.

Pirmuosius taškus lietuvis pelnė sužaidus beveik tris minutes, o tuomet „Grizzlies“ rungtynes transliuojančios televizijos eteryje pasigirdo lietuviška daina.

„Su gimimo diena, su gimimo diena, su gimimo, su gimimo, su gimimo diena“, – užgiedojo Memfio komandos rungtynes komentuojantys Pete'as Pranica ir buvęs NBA krepšininkas Brevinas Knightas.

Vaizdo įrašą, kaip komentatoriai jį sveikino lietuviškai, po rungtynių pamatė ir pats Jonas, pasidalinęs juo socialiniuose tinkluose.

„Ačiū visiems už gimtadienio sveikinimus!“ – rašė vidurio puolėjas, žaidžiantis geriausią karjeros sezoną ir su „Grizzlies“ besikabinantis į atkrintamąsias varžybas.

„Grizzlies“ komentatoriai lietuviškai tiesioginio eterio metu prabyla jau ne pirmą kartą. P.Pranica ir B.Knightas jau senokai po įspūdingų J.Valančiūno epizodų rėkia „jėga!“, o pastaruoju metu lietuviui pasiekus dviženklius rodiklius taškų ir atkovotų kamuolių grafose praneša apie tai sakydami „dvigubas dublis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas