Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 20

Jono Valančiūno bendražygis įspėja dėl sugrįžimo: „Tai priešinga socialiniam atstumui“

NBA klubo „Memphis Grizzlies“ puolėjas Justise'as Winslow pasidalino savo požiūriu į pandemiją ir NBA čempionato atnaujinimą. 2019-2020 m. pirmenybės turėtų tęstis po mėnesio Orlande, bet krepšininkas sakė, kad „dar daug kas kabo ore.“
Justise'as Winslow
Justise'as Winslow / JL/Sipa USA

„Tai rimtas dalykas“, – sakė J.Winslow, bendravęs su Caronu Butleriu NBA paskyroje „Twitter“ penktadienį.

„Suprantu, kad NBA vertina rimtai, bet aš nežinau, ar visa tai yra verto to. Tiek rimta?

Žmonės turi šeimas, žmonės turi kūdikius. Turime svetimšalius žaiėjus, kurie atvažiuoja iš savo šalių, palieka savo šeimas, neturi galimybių su jomis matytis. Dar daug dalykų kabo ore“, – sakė J.Winslow.

Daugiau nei ketverius metus „Miami Heat“ žaidęs puolėjas, po mainų šių metų vasarį persikraustęs į Memfį, pridūrė, kad jį neramina Orlande susidarysiantis burbulas.

NBA ketina tęsti sezoną nuo liepos 30 dienos, kai į vieną miestą Floridoje suburs 22 komandas, žaisiančios „Walt Disney“ komplekse.

24 metų J.Winslow mano, kad ten žaidėjai ir kiti žmonės atsidurs ankštose erdvėse, o laikytis socialinio atstumo bus sunku.

„Burbulas yra pavojingas, – sakė J.Winlsow. – Žvelgiant iš COVID-19 perspektyvų, nemanau, kad gera mintis suburti visus žmones į burbulą ir ankštas erdves.

Tai beveik priešinga socialinio atstumo laikymuisi. Mums padės darbuotojai, dirbantys „Disney“, jie sugrįš namo, pas savo šeimas, darys, ką tik nori daryti, o tada vėl grįš.

Esu tikras, kad bus daug testų, bet garantijų nėra. Šalyje daug žmonių, kurie serga. Net ir čia, Teksase, dabar vėl pikas. Nesijaučia saugumo.“

„Scanpix“ nuotr./Justice'as Winslow
„Scanpix“ nuotr./Justice'as Winslow

Pastarosios žinios nėra itin optimistinės. Floridos valstijoje ritasi didelė užkrėtimų banga, o keli beisbolo ir ledo ritulio klubai buvo priversti atšaukti savo pratybas ir uždaryti pastatus, nes užsikrėtė žaidėjai ir komandų nariai.


Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas