Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 16

Jono Valančiūno ir DeMaro DeRozano poilsis nesutrukdė „Raptors“ laimėti

NBA reguliaraus sezono rungtynėse „Toronto Raptors“ (45-21) klubas išvykoje žaidė be rezultatyviausio savo žaidėjo bei „centro“, tačiau vis tiek iškovojo pergalę. Kanados ekipa 107:89 (22:28, 30:21, 29:17, 26:23) nugalėjo „Milwaukee Bucks“ (29-39).
Jabari Parkeris ir Kyle'as Lowry
Jabari Parkeris ir Kyle'as Lowry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
NBA | „Milwauke Bucks“ – „Toronto Raptors“ 89:107 | Valančiūnas nežaidė

Ranką dieną prieš vykusiame mače susižeidęs lietuvis Jonas Valančiūnas ilsėjosi, nežaidė ir rezultatyviausias „Raptors“ žaidėjas DeMaras DeRozanas, tačiau tai nesutrukdė pasiekti pergalę.

Puikiai žaidimui vadovavęs Kyle'as Lowry surinko dviguba dublį, Normanas Powellas pasiekė savo asmeninį sezono rezultatyvumo rekordą, o po krepšiais dominavo Bismackas Biyombo.

„Tai tik parodo, koks gilus mūsų atsarginių žaidėjų suolelis, kai geriausias žaidėjas gali ilsėtis, o komanda vis tiek dominuoja rungtynėse“, – po mačo džiaugėsi N.Powellas.

Vilties spindulys „Bucks“ žaidime ir vėl buvo graikas Giannis Antetokounmpo, kuriam pritrūko vos vieno rezultatyvaus perdavimo iki trigubo dublio.

Nugalėtojas paaiškėjo trečiajame ketvirtyje, kurio pradžioje du svarbūs B.Biyombo blokai išmušė varžovus iš vėžių ir užvedė „Raptors“. „Bucks“ prametė net 16 metimų iš 22-iejų ir pralaimėjo kėlinuką dviženkliu skirtumu (17:29).

VIDEO: „Raptors“ be dviejų lyderių nugalėjo „Bucks“

„Raptors“ šiose rungtynėse pataikė 14 tritaškių iš 29-ių (48 proc.), o „Bucks“ – vos 2 iš 13-os (15 proc.).

„Raptors“ šį sezoną laimėjo visus keturis susitikimus su „Bucks“. Dabar Toronto ekipos laukia skrydis į Indianą ir mačas su „Pacers“.

„Bucks“: J.Parkeris ir G.Antetokounmpo (12 atk. kam., 9 rez. perd.) po 18, K.Middletonas 12, J.Baylessas 11, T.Ennisas 10.

„Raptors“: K.Lowry (4/6 trit., 11/13 baud., 11 rez. perd.) 25, N.Powellas (3/7 trit.) 17, P.Pattersonas 14, B.Biyombo (6/7 dvit., 13 atk. kam.) 12, J.Johnsonas ir T.Rossas po 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai