Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 07 04

Kawhi sprendimas: intriguojanti buvusio NBA žaidėjo informacija ir nesibaigianti pauzė

Po paskutinio susitikimo prieš didįjį savo sprendimą Kawhi Leonardas neskubės apsispręsti dėl savo ateities. Karščiausias NBA laisvasis agentas toliau visus vedžioja už nosies, tačiau JAV žiniasklaidoje viešinama vis daugiau intriguojančių prognozių.
Kawhi Leonardas
Kawhi Leonardas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

JAV žiniasklaida cituoja „The Athletic“ žurnalistą Jabari Youngą, kurio teigimu, K.Leonardas dar nežino, kur žais ateityje.

„Šiandien jis dar neapsisprendė ir sprendimą gali priimti tik per keletą artimiausių dienų. Kawhi ir jo atstovai neskuba apsispręsti. Leonardas taip pat nesvarsto dvejų metų trukmės kontraktų“, – rašo J.Youngas.

Savo informacija nustebino buvęs NBA žaidėjas Jalenas Rose'as, dabar dirbantis ESPN. Beje, jis kalbėjo priešingai nei J.Youngas.

„Iš to, ką girdžiu, 99 proc., kad Kawhi lieka Toronte“, – pareiškė amerikietis.

Jis pridūrė, kad K.Leonardas su „Raptors“ sudarys dvejų metų kontraktą, kad 2021-aisiais galėtų pasirašyti dar pelningesnę sutartį dėl NBA taisyklių.

K.Leonardo sprendimo nežinomybė JAV žiniasklaidoje kelia įdomias diskusijas.

„Šiame dešimtmetyje dar neatsimenu situacijos, kai tiek daug žmonių bandytų gauti informaciją apie žaidėją, bet neišpeštų nieko“, – kalbėjo garsus ESPN žurnalistas Brianas Windhorstas.

Žinoma tiek, kad su K.Leonardo lenktynių finišo tiesiojoje yra „Toronto Raptors“, „Los Angeles Lakers“ ir „Los Angeles Clippers“.

„New York Times“ trečiadienį teigė, kad „Lakers“ turi geriausius šansus įsigyti K.Leonardą.

Kai kurie NBA reporteriai teigia, kad „Lakers“ geriausiai vertina savo šansus pasirašyti kontraktą su 28 metų 201 cm ūgio krepšininku. Esą į kampaniją įtraukti net Magicas Johnsonas bei LeBronas Jamesas.

Bet niekas nesugebėjo prieiti prie artimiausių šaltinių, kurie aiškiai signalizuotų apie K.Leonardo sprendimą.

Tai reiškia, kad K.Leonardas greičiausiai paprašė klubų slėpti bet kokią informaciją apie vykstančias derybas, o bet koks informacijos nuotėkis gali smarkiai pakenkti komandos šansams sukirsti rankomis su geidžiamiausia vasaros žaidėjų turgaus preke.

Antradienio vakarą K.Leonardas turėjo susitikimą su „Raptors“ atstovais. Tai buvo paskutinis amerikiečio stovyklos susitikimas prieš galutinį sprendimą.

Marcas Steinas iš „New York Times“ praneša, kad specialią prezentaciją K.Leonardui buvo paruošęs net žymusis reperis Drake.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas