Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 09 21

Karališkos privilegijos: praskleistas LeBrono rezidencijos NBA „burbule“ šydas

Kol daugelis NBA „burbule“ apsistojusių krepšininkų gyvena nedideliuose viešbučių kambariuose, ryškiausia lygos žvaigždė LeBronas Jamesas džiaugiasi išskirtiniais patogumais.
LeBronas Jamesas apsistojo prabangiuose apartamentuose
LeBronas Jamesas apsistojo prabangiuose apartamentuose / Scanpix nuotr. ir stopkadras

Jau ir anksčiau buvo pasigirdę kalbų apie tai, kad LeBronas Disnėjaus parke Orlande turi išskirtines sąlygas ir gyvena prabangesniame kambaryje, negu likę NBA krepšininkai, o dabar tą netiesiogiai patvirtino ir pats „Los Angeles Lakers“ lyderis.

Karalius su sekėjais pasidalino vaizdais iš savo rezidencijos stebėdamas sugrįžusias Nacionalinės amerikietiško futbolo lygos (NFL) kovas, o sirgaliai netruko išsiaiškinti, kuriame iš „Gran Destino Tower“ kambarių yra apsistojęs L.Jamesas.

Paaiškėjo, jog „Lakers“ vedlys gyvena du didžiulius miegamuosius ir svetainę turinčiuose viešbučio apartamentuose, kuriuos sirgaliai jau praminė prezidentiniais.

Palyginimui, daugelis kitų NBA žaidėjų yra apsistoję nedideliuose kambariuose. Dabar jau iškritusių „Philadelphia 76ers“ puolėjas Matisse'as Thybulle'as savo sekėjus supažindino su „burbulo“ sąlygomis filmuodamas vaizdo tinklaraštį.

Karališkai Orlande apsigyvenęs L.Jamesas kol kas neturi problemų ne tik viešbučio kambaryje, bet ir aikštėje – „Lakers“ laimėjo 10 mačų iš 12, o šiuo metu Vakarų konferencijos serijoje prieš „Denver Nuggets“ jie pirmauja 2:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi