Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 28

Kawhi Leonardo trileris: ar „Lakers“ žengs lemtingą žingsnį?

ESPN skelbia, kad „Los Angeles Lakers“ patiria didžiulį spaudimą kuo greičiau įsigyti „San Antonio Spurs“ puolėją Kawhi Leonardą.
Kawhi Leonardas
Kawhi Leonardas / „Scanpix“ nuotr.

Visi sulaikę kvapą laukia, ką nuspręs LeBronas Jamesas. NBA žvaigždė, pasirinkusi „Lakers“, palengvintų Los Andželo klubo darbą.

Jeigu jis nuspręstų nesikelti į „Lakers“, tada gali būti sunkiau privilioti ir K.Leonardą, todėl Los Andželo klubas turėtų nedelsti. Juolab, kad sklinda gandai, jog Paulas George'as nėra linkęs persikelti į šį klubą.

L.Jamesas žadėjo, kad savo ėjimą atliks greitai ir gal net pirmomis liepos perėjimų lango dienomis.

Į K.Leonardą jau yra nusitaikiusios tokios komandos kaip „Clippers“, „Celtics“, „Cavaliers“ ir „76ers“.

Pats krepšininkas norėtų persikelti į „Lakers“, bet pirminis jų atstovų pokalbis su „Spurs“ nebuvo daug žadantis, todėl baiminamasi, kad „Lakers“ gali pražiopsoti savo progą.

K.Leonardas bandys įtikinti komandas, kurios juo domisi, kad jis būtų tik vieno sezono darbuotojas ir 2019 metais vis tiek pasuktų į Los Andželą.

Panaši situacija buvo susiklosčiusi praėjusį sezoną, kai P.George'as pasakė „Pacers“, kad 2018 metų vasarą pasirašys sutartį su „Lakers“ kaip laisvas agentas. Todėl tada „Lakers“ ir neskubėjo teikti viliojančio pasiūlymo „Pacers“. Tačiau dabar Oklahomoje atsidūręs P.George'as rimtai svarsto pasilikti „Thunder“ ekipoje.

Taigi „Lakers“ rimtai rizikuoja – L.Jamesas gali nuspręsti likti Klivlande arba persikelti kur nors kitur, o kitoje komandoje atsidūręs K.Leonardas po metų taip pat gali apsigalvoti.

„Lakers“ prezidentas Magic Johnsonas pažadėjo, kad atsistatydins iš pareigų, jeigu per artimiausius dvejus metus neatvilios į komandą superžvaigždės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai