Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 03 15

„Kings“ legenda žavisi Domanto Sabonio žaidimu: „Jis man primena mane patį“

Praėjusį mėnesį iš „Indiana Pacers“ į „Sacramento Kings“ išmainytas Domantas Sabonis sulaukia vis daugiau liaupsių Kalifornijoje. Šįkart komplimentus 25-erių lietuviui žarstė legendinis „Kings“ krepšininkas Bradas Milleris.
Bradas Milleris žavisi Domanto Sabonio žaidimu
Bradas Milleris žavisi Domanto Sabonio žaidimu / Scanpix ir Twitter nuotr.

Praėjusią naktį Domanto Sabonio atstovaujama „Sacramento Kings“ namuose 112:103 susitvarkė su „Chicago Bulls“.

Šiose komandose praeityje žaidęs 45-erių Bradas Milleris pasidalijo įspūdžiais apie lietuvio žaidimą, kuris jam primena jį patį.

„Žaviuosi Domanto Sabonio žaidimu. Augdamas stebėjau jo tėčio žaidimą, o dar esu ir NCAA sirgalius, tad stebėjau Domanto žaidimą Gonzagoje. Žiūriu ir galvoju, kad Domo žaidimas primena mano paties. Tai aukštaūgis, kuris gali atlikti gerą perdavimą. Jis nesistengia kiekvieną mačą rinkti po 40 taškų, o bando į žaidimą įtraukti visus. Akivaizdu, kad man patinka D.Sabonio žaidimas“, – sakė buvęs Dariaus Songailos komandos draugas ir artimas bičiulis Bradas Milleris, 2003-aisiais ir 2004-aisiais žaidęs „All-Star“ rungtynėse.

Kalifornijos sostinės ekipos marškinėlius vilkėdamas D.Sabonis spėjo sužaisti jau 12 rungtynių. Jose aukštaūgis rinko po 17,8 taško, 12,3 atkovoto kamuolio ir 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

„Domas yra vienas geriausiai perdavimus dalijančių aukštaūgių NBA. Tokie buvote ir jūs su Vlade Divacu. Kai komandos draugai apsipranta su tokiomis vidurio puolėjų galimybėmis, žaidimas tampa daug lengvesnis“, – sakė buvęs krepšininkas Mattas Barnesas, į kurio repliką šmaikščiai atsakė B.Milleris.

„Jums derėtų paskambinti Kevinui Martinui ir paklausti, kaip jam patinka žaisti su manimi. Tikriausiai jam uždirbau kelis kontraktus Sakramente, Minesotoje ir Hjustone, – sakė B.Milleris. – Jis kirsdavo į baudos aikštelę, o aš tiesiog atlikdavau perdavimą.“

Per 14 sezonų NBA lygoje B.Milleris fiksavo 11,2 taško, 7,1 atkovoto kamuolio ir 2,8 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas