Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 13

Kitos vasaros „Knicks“ planuose – Kyrie Irvingo įsigijimas

Po 2018-19 metų sezono baigiasi vieno geriausių NBA įžaidėjų Kyrie Irvingo kontraktas su Bostono „Celtics“ ekipa, o į NBA elitą siekianti sugrįžti Niujorko „Knicks“ komanda šį gynėją žaidėjų biržoje pasižymėjo pirmuoju numeriu, teigia Sherrod'as Blakely iš „NBC Sports“.
Kyrie Irvingas
Kyrie Irvingas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 New York Knicks NBA

„Kalbėjausi su žmonėmis iš „Knicks“ organizacijos. Jie man viską aiškiai išdėstė, jog jei kitų metų vasarą turės galimybę, Kyrie Irvingą jie medžios pirmu numeriu“, – teigė Blakely.

26 metų Australijoje gimęs atletas paskutiniajame sezone Bostone turėtų uždirbti 20,1 milijono JAV dolerių. Irvingo kontrakte yra galimybė jį pratęsti, o 2019-20 metų sezone alga siektų 21,3 milijono JAV dolerių.

Abejonės 191 cm ūgio gynėjo likimu Bostone prasidėjo jau šią liepą, kuomet viename iš interviu krepšininkas pasakė, jog atsakymus apie tolimesnius karjeros planus turės tik sezono pabaigoje.

Duke'o universitete žaidęs K.Irvingas praėjusiame sezone sužaidė 60 rungtynių, kuriose vidutiniškai rinko po 24,4 taško, atkovodavo po 3,8 kamuolio ir atlikdavo 5,1 rezultatyvaus perdavimo. Visgi gynėjo sezoną kovo mėnesį sustabdė kelio trauma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai