Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 08

Kliūčių žaisti NBA nebėra – Mindaugui Kuzminskui liko tik parašas su „Knicks“

Mindaugas Kuzminskas sėkmingai praėjo „New York Knicks“ komandos medicininį patikrinimą ir netrukus suraitys išsvajotą parašą ant sutarties su šiuo legendiniu NBA klubu. M.Kuzminskas taps ketvirtuoju lietuviu, kuris kitą sezoną žais stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / „Twitter“ nuotr.

M.Kuzminskas dėl sutarties pasirašymo su „New York Knicks“ klubu buvo priverstas palikti Lietuvos krepšinio rinktinės stovyklą. Lietuvio įsigeidęs NBA klubas netgi sutiko sumokėti įspūdingą išpirką Stambulo „Daruššafaka“ klubui. Pranešama, kad išpirka siekė netoli milijono dolerių.

Tačiau prieš pasirašydamas kontraktą su „Knicks“ žaidėjas turėjo praeiti medicininį patikrinimą.

M.Kuzminskas sėkmingai praėjo sveikatos patikrinimą ir dabar krepšininkui beliko tik pasirašyti sutartį su „Knicks“ klubu. Lietuvis dar prieš pirmą išvyką į Niujorką neslėpė didelių emocijų išsipildžius svajonei žaisti NBA.

„Kaip ir sakiau ankščiau, kiekvienas žmogus savo profesijoje nori pabandyti pasiekti aukščiausią lygį. Krepšinyje tai yra NBA, – interviu 24sek kalbėjo M.Kuzminskas. – Tiesiog tokia situacija. Nors man 26-eri metai, nesu dar senas, bet ir nesu visai jaunas. Galvoju kad tai yra tinkamas momentas žengti tą žingsnį.“

M.Kuzminskas po sutarties pasirašymo su „Knicks“ klubu šeštadienį grįš į Lietuvą ir prisijungs prie Lietuvos krepšinio rinktinės, kuri ruošiasi Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas