Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 02 09

Klubo tritaškių rekordą pagerinusi „Timberwolves“ sudorojo vienus NBA favoritų

Ketvirtadienį lygą sudrebinusiuose mainuose dalyvavusi „Minnesota Timberwolves“ (16-35) savo naujuoju talentu verstis šeštadienio rungtynėse dar negalėjo, tačiau nepaisant to, pateikė milžinišką sensaciją – namuose net 142:115 (40:31, 41:28, 31:29, 30:27) sutriuškino „Los Angeles Clippers“ (36-16).

Prieš šį mačą „Timberwolves“ buvo pralaimėjusi net 13 kartų iš eilės, o nuo Padėkos dienos nė viena pergale nesidžiaugęs Karlas-Anthony Townsas piktinosi komandos darbu tiek aikštėje, tiek už jos ribų.

Visgi galiausiai paskutinėmis mainų lango valandomis Minesotos klubo lyderis gavo tai, ko labiausiai troško – D'Angelo Russellą. Nors pastarasis dėl keturgalvio raumens patempimo žaisti negalėjo, „Timberwolves“ ir vėl atrodė kaip vienas kumštis.

K-A.Townsas buvo arti trigubo dublio, o fantastiškai iš toli pataikę šeimininkai varžovams įsūdė net 26 taiklius tolimus metimus ir pagerino klubo rekordą NBA lygoje. Taiklumas taip pat įspūdingas – 59 procentai (26/44).

„Clippers“ rungtynes paleido dar pirmoje rungtynių dalyje, o beveik visą ketvirtą ketvirtį rungtyniavo įprastai mažiausiai pasireikšti gaunantys krepšininkai.

Šeimininkų gretose fantastiškai debiutavo iš „Nuggets“ atkeliavęs Malikas Beasley, pataikęs 7 tritaškius iš 13 ir su 23 taškais komandoje nusileidęs tik atsarginiam įžaidėjui Jordanui McLaughlinui.

„Minnesota Timberwolves“: Jordanas McLaughlinas 24 (11/15 met., 11 rez. perd.), Malikas Beasley 23, Karlas-Anthony Townsas 22 (13 atk. kam., 9 rez. perd.), Joshas Okogie ir Jamesas Johnsonas po 15.

„Los Angeles Clippers“: Kawhi Leonardas 29, Paulas George'as 21, Lou Williamsas ir Montrezlas Harrellas po 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas