Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 14

Koronavirusu užsikrėtęs jaunuolis gavo autografą iš Rudy Gobert'o

Rod Ailando policija praneša, kad COVID-19 virusu užsikrėtė du vaikai. Vienas iš jų praėjusį penktadienį viešėjo „Utah Jazz“ ir „Boston Celtics“ komandų mūšyje bei gavo Rudy Gobert'o parašą, tačiau yra abejojama, ar tuo metu prancūzas galėjo užkrėsti jaunąjį aistruolį.
Rudy Gobertas
Rudy Gobertas / „Scanpix“ nuotr.

Visų pirma ir svarbiausia – antroje mokyklos klasėje šiuo metu besimokantis jaunuolis jaučiasi gerai ir karantinuojasi savo namuose kartu su tėvais.

Vietos pareigūnas Shawnas Lacey oficialiame pranešime teigė, kad dviems jaunuoliams – antrokui ir priešmokyklinukui – buvo diagnozuotas koronavirusas. Pridedama, kad jaunesnysis pilietis neseniai grįžo iš Bahamų, savo ruožtu kitas jaunuolis praėjusį penktadienį buvo „Utah Jazz“ ir „Boston Celtics“ komandų rungtynėse bei rinko žaidėjų parašus.

Priminsime, kad koronavirusas nustatytas būtent dviems „Jazz“ ekipos krepšininkams – Rudy Gobert'ui ir Donovanui Mitchellui.

Vėliau bendraudamas su boston.com pareigūnas pažymėjo, kad jaunuolis parašą ėmė būtent iš Rudy Gobert'o.

Visgi daugelis sveikatos ekspertų pažymi ir abejoja, kad mažasis aistruolis tuo metu galėjo užsikrėsti nuo milžino iš Prancūzijos, kadangi pirmieji COVID-19 viruso simptomai pastarajam pasimatė tik šį trečiadienį.

ESPN žurnalistė Ramona Shelburne penktadienį taip pat pranešė, kad koronaviruso testai buvo atliekami „Washington Wizards“, „Cleveland Cavaliers“, „New York Knicks“, „Boston Celtics“, „Detroit Pistons“ ir „Toronto Raptors“ žaidėjams. Šios komandos prieš Jutos klubą rungtyniavo per paskutiniąsias 10 dienų nuo patvirtinto atvejo.

Gauti rezultatai parodė, kad nė vienas iš šių klubų krepšininkų koronavirusu neserga. Tiesa, atsargumo priemonių vis tik imtasi – šešių komandų žaidėjams nurodyta izoliuotis ir likti namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas