Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 07

Kraustytis neteks: ateitį su J.Valančiūnu siejantys „Pelicans“ lietuvio nemainys

Dukart per karjerą jau išmainytas Jonas Valančiūnas gali būti ramus prieš ketvirtadienį pasibaigsiantį NBA mainų terminą. Pranešama, kad „New Orleans Pelicans“ lietuvio išsiųsti į kitą komandą nežada.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

Žurnalistas Marcas Steinas pranešė, jog „Pelicans“ neketina išklausyti pasiūlymų už keturis krepšininkus: Zioną Williamsoną, Brandoną Ingramą, Herbertą Jonesą ir J.Valančiūną.

Teigiama, kad aplink šį kvartetą „pelikanai“ ketina lipdyti komandos branduolį artimiausioje ateityje.

J.Valančiūnas į Naująjį Orleaną persikėlė praėjusią vasarą, kai buvo išmainytas iš „Memphis Grizzlies“ klubo. Prieš trejus metus komandą jam teko keisti prieš pat užsidarant mainų langui, kai į Memfį jį išsiuntė „Toronto Raptors“ ekipa.

Po 18,2 taško pelnantis ir po 11,7 kamuolio atkovojantis yra antras pagal rezultatyvumą ir pirmas pagal kovą po krepšiu savo komandoje, kuri su 21 pergale ir 32 pralaimėjimais kabinasi už atkrintamųjų traukinio – „Pelicans“ šiuo metu yra dešimti Vakarų konferencijoje ir jei sezonas pasibaigtų šiandien, dėl patekimo į atkrintamąsias kovotų įkrintamosiose.

Priešingai nei J.Valančiūnas, kitas NBA lietuvis Domantas Sabonis saugiu jaustis negali – atsinaujinantis „Indiana Pacers“ klubas jau gavo „Washington Wizards“ pasiūlymą už lietuvį ir sulaukia dėmesio iš keleto kitų klubų, tarp jų – „Pelicans“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas