Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 29

Kritikams įgėlęs Kobe Bryantas apie karjeros pabaigą dar negalvoja

Šį klausimą Kobe Bryantas girdės turbūt viso sezono metu: ar tai bus paskutinis jo sezonas? 37-erių NBA fenomenas ruošiasi pradėti jau 20-ąjį sezoną stipriausioje pasaulio lygoje. Joks kitas NBA krepšininkas istorijoje vienoje komandoje nepraleido tiek daug laiko. Bet paklaustas apie karjeros pabaigą „Los Angeles Lakers“ lyderis vis kartojasi.
Kobe Bryantas
Kobe Bryantas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nekvaršinu sau dėl to galvos. Ir taip turiu dėl ko sukti galvą“, – tikina amerikietis.

Pastaruosius devynis mėnesius Kobe gydėsi peties traumą. Jau trečio sezono iš eilės jis nebaigė dėl sveikatos problemų.

Per du sezonus iš 164 rungtynių K.Bryantas sužaidė tik 41.

„Smagu grįžti į aikštę. Smagu būti su jaunais vyrukais, matyti jų kelionės pradžią. Smagu jiems padėti ir parodyti tai, ką išmokau“, – sako „Lakers“ atstovas.

Ilgametis jo treneris Philas Jacksonas, dabar užimantis „New York Knicks“ prezidento pareigas, mano, kad Kobe tikrai nebaigs karjeros po artėjančio sezono.

Pats K.Bryantas nesileidžia į diskusijas: „Kiekvienas turi savo nuomonę. Nežinau, kas lems galutinį mano sprendimą. Vis svarsčiau, kas yra tas lemiamas faktorius? Kada žinoti, kad atėjo laikas? Aš to dar nežinau“.

Kartais gynėjas susimąstydavo, kad visos tos kalbos apie jo karjeros pabaigą yra galvos skausmas, tačiau vėliau pakeitė nuomonę.

„Kita vertus, tai yra šaunu, nes visa tai reiškia, kad tavo karjera išties buvo gera ir žmonės tiesiog nori sužinoti tavo sprendimą. Galite mane mėgti, galite nekęsti, bet žmonės gerbia mane už mano karjerą. Manau, kad tai yra velniškai šaunu“, – skeptikams atkirto K.Bryantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas