Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 26

Kur nutūps praėjusį sezoną Eurolygoje spindėjęs snaiperis?

Tyleris Dorsey tapo nereikalingu NBA klubui „Dallas Mavericks“. O tai reiškia, kad atakuojantis gynėjas laukiamas grįžtant į Eurolygą.
Tyleris Dorsey
Tyleris Dorsey / FIBA.com nuotr.

Kalėdų antroji diena tapo ta, per kuria T.Dorsey sužinojo, kad yra atleidžiamas iš Dalaso klubo.

26 metų 193 cm ūgio gynėjas buvo sudaręs dvišalę sutartį ir NBA pirmenybėse pasirodė tik per trejas rungtynes, per kurias žaidė vos po 3 minutes ir pelnė po 3 taškus.

Prieš kelerius metus jo rezultatyvumas „Memphis Grizzlies“ komandoje siekė ir 9 taškus, bet ir tada jis nesulaukė daug dėmesio NBA, tad pastaruosius du sezonus žaidė Tel Avivo „Maccabi“ ir Pirėjo „Olympiakos“.

Praėjusį sezoną Graikijos klube T.Dorsey rinko po 12,8 taško ir padėjo „Olympiakos“ pasiekti Eurolygos finalo ketverto turnyrą.

nuotr. „Getty Images"/euroleague.net/Tyleris Dorsey
nuotr. „Getty Images"/euroleague.net/Tyleris Dorsey

T.Dorsey turi ir Graikijos pilietybę, tad dar labiau vertinamas Europos klubų. Praėjusią vasarą didžiausią pasiūlymą jam buvo pateikęs Stambulo „Fenerbahče“, išlaikyti siekė ir „Olympiakos“, tad nebūtų nuostabu vėl išvysti snaiperį kažkuriame Eurolygos elitiniame klube.

„Eurohoops“ paskelbė, kad Donato Motiejūno atstovaujama „Monaco“ pateikė pasiūlymą gynėjui – 1,25 mln. eurų už likusią sezono dalį.

Toks atlygis jį užkeltų į brangiausių Eurolygos žaidėjų dešimtuką, skaičiuojant mėnesinę algą. Sezono teliko šeši mėnesiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi