Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Ballo karjeros rekordą užtemdė T.Youngo šou

NBA čempionate šiąnakt antrąsias pergales iškovojo 6 komandos.
Trae Youngas ir  LaMelo Ballas
Trae Youngas ir LaMelo Ballas / USA TODAY Sports via Reuters Connect nuotr.

Rytų konferencijoje po antrą laimėjimą per antrąsias sezono rungtynes į savo sąskaitas įsirašė Klivlendo „Cavaliers“, Atlantos „Hawks“ ir Orlando „Magic“, o vakaruose tą padarė Naujojo Orleano „Pelicans“, Los Andželo „Lakers“ ir San Francisko „Golden State Warriors“.

„Cavaliers“ savo aikštėje 113:101 nugalėjo Detroito „Pistons“, „Magic“ 116:101 įveikė Bruklino „Nets“, o „Hawks“ 125:120 palaužė Šarlotės „Hornets“.

Per pastarąsias rungtynes „Hawks“ lyderis Trae Youngas pelnė 38 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Šarlotės ekipoje dar vieną puikų pasirodymą surengė LaMelo Ballas, kuris pataikė 9 iš 14 tritaškių ir pelnė 34 taškus. 9 pataikyti tritaškiai – naujas L.Ballo karjeros rekordas.

Per kitas rungtynes rytuose, kaip jau skelbėme, Matas Buzelis pelnė pirmuosius taškus NBA, o jo Čikagos „Bulls“ išvykoje 133:122 įveikė Milvuokio „Bucks“. Be to, Toronto „Raptors“ 115:107 pranoko Filadelfijos „76ers“, o Niujorko „Knicks“ 123:98 nepaliko vilčių Indianos „Pacers“.

Vakaruose „Warriors“ išvykoje sutriuškino Jutos „Jazz“ 127:86, „Pelicans“ taip pat svečiuose 105:103 palaužė Portlando „Trail Blazers“, Hjustono „Rockets“ savo arenoje nušlavė Memfio „Grizzlies“ 128:108, o „Lakers“ namie susitvarkė su Fynikso „Suns“ 123:116.

Los Andželo klubą į pergalę atvedė 35 taškus pelnęs ir 8 kamuolius atkovojęs Anthony Davisas. Tuo metu „Suns“ neišgelbėjo 30 Kevino Duranto taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai