Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

L.Dončičiui – aštri kritika iš septyniskart NBA čempiono: „Reikia atimti iš jo alų“

Luka Dončičiui vos 25-eri, tačiau jis jau ne vienerius metus yra absoliuti krepšinio žvaigždė pasauliniu mastu. NBA rungtyniaujantis ir „Dallas Mavericks“ spalvas ginantis slovėnas yra beveik nesustabdomas ant parketo ir vis artėja link čempionų žiedų, tačiau juo žavisi ne visi.

Kritikos L.Dončičius pažėrė buvęs NBA krepšininkas, septyniskart lygą laimėjęs Robertas Horry.

R.Horry pasisakymas gimė iš to, kai Kevinas O'Connoras iš „The Ringer“ pranešė, kad „Los Angeles Lakers“ ateityje gali bandyti prisivilioti L.Dončičių.

„Turite apie tai pagalvoti, kiek Lukai bus metų (kai baigsis jo dabartinis kontraktas)? 31, 32? Dabar jis nėra geriausiai besiginantis žaidėjas ir tai yra „Lakers“ problema. Reikia turėti atletiškų vaikinų, kurie galėtų žaisti gynyboje, o Luka, jis gali rinkti taškus, bet mes taip pat žinome, kad reikia atimti iš jo alų, nes jis nebus tas, kuris palaikys formą. Jis bus geras, bet netoks, kokio tau reikia“, – sakė ilgametis NBA krepšininkas.

„The Ringer“ žurnalistas K.O'Connoras maždaug prieš dvi savaites pranešė, kad kai LeBrono Jameso karjera NBA baigsis, „Lakers“ nusitaikys į slovėną.

„Esu pranešęs, kad jie nusitaikė į Luką ateityje. Pažiūrėsime, ar jiems tai pavyks. Dalaso klubas neseniai tik pateko į finalą. „Mavericks“ su gilia sudėtimi atrodo geriau nei bet kada anksčiau. Šis sandoris gali ir neįvykti, bet „Lakers“ nemaino savo būsimų šaukimų ir yra akivaizdu, kad galvoja apie ilgalaikę perspektyvą. Turėdami LeBroną Jamesą jie nesielgia taip, kaip elgtųsi dauguma komandų ir imasi priemonių“, – sakė žurnalistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas