Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 12

„Labas“ ir „viso gero“: „Rockets“ ruošiasi parodyti Carmelo Anthony duris

Skambiai į Hjustoną atvykusio Carmelo Anthony laikas „Rockets“ klube, panašu, suskaičiuotas – vienas po kito pasirodė pranešimai, kad NBA superžvaigždė netrukus bus atleista.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

C.Anthony praleido jau dvejas rungtynes iš eilės. Oficiali to priežastis – liga. Taip pat krepšininkas su komanda nevyko į Denverį.

„Rockets“ žaidėjai ir darbuotojai mano, kad C.Anthony jau sužaidė paskutines savo rungtynes su Hjustono ekipos marškinėliais, skelbia Timas MacMahonas iš ESPN.

Nors generalinis vadybininkas Darylas Morey'us sako, kad C.Anthony išspyrimo iš komandos gandai yra „netikslūs“, beveik neabejojama, kad 34-rių puolėjo dienos Hjustone jau suskaičiuotos.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė, kad po rungtynių su „San Antonio Spurs“, C.Anthony turėjo pokalbį su „Rockets“ klubu, kuriame buvo diskutuojama apie jo vaidmenį ir ateitį komandoje.

Tačiau „Sports Linke“ skaičiavimais, jei „Rockets“ paleistų C.Anthony, tikimybė, kad komanda pasiektų atkrintamąsias padidėtų net 19,9 procento.

„Melo buvo puikus. Jis man kaip brolis, žinai, ką turiu omeny? Nežinau, kas yra kalbama, tačiau Melo buvo puikus, sunkiai dirbo kiekvieną dieną. Pamatysime, kaip viskas baigsis“, – apie komandos draugą kalbėjo Chrisas Paulas.

„Rockets“ su C.Anthony vasarą pasirašė vienerių metų, veterano minimumo (2,4 mln. dolerių) sutartį. Tikėtasi, kad tokio lygio krepšininkas gali padėti ekipai nužygiuoti iki NBA finalo, iki kurio pernai trūko tik žingsnio.

VIDEO: „Atsarginiai“: Justino Jankevičiaus žinia NBA žvaigždei, ginčas su vedėjais, keiksmai ir kreivarankiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas