Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 01

„Lakers“ naujokais pasidžiaugęs LeBronas: „Marco namuose – man priklausantis trofėjus“

LeBronas Jamesas teigiamai įvertino „Los Angeles Lakers“ naujokus – veteraną Marcą Gasolį ir įžaidėją Dennisą Schroderį, kurie bandys Kalifornijos klubui iškovoti antrąjį NBA čempiono titulą iš eilės.
LeBronas Jamesas prieš Marcą Gasolį
LeBronas Jamesas prieš Marcą Gasolį / „Scanpix“ nuotr.

Orlando „burbule“ triumfavusi „Los Angeles Lakers“ ekipa skubiai pakeitė sudėtį ir yra pasiruošusi naujajam NBA sezonui, kuris startuos gruodžio 22-ąją dieną.

Kalifornijos ekipa neteko Rajono Rondo, Dwighto Howardo, JaVale'o McGee, Avery Bradley, Danny Greeno, bet įsigijo Montrezlą Harrellą, Wesley Matthewsą, taip pat Dennisą Schroderį ir Marcą Gasolį.

Paskutiniai du iš minėtųjų sulaukė „Lakers“ lyderio LeBrono Jameso dėmesio.

„Džiaugiuosi, kad prisijungė Marcas, dar vienas su „Toronto Raptors“ iškovojęs čempiono titulą. Jis man visada patiko, – teigė LeBronas. – Marcas savo namuose turi man priklausantį geriausiai besiginančio žaidėjo titulą. Myliu tave, Marcai, nekantrauju apie tai pasikalbėti gyvai.“

Pastarąjį sezoną 35-erių ispanas fiksavo po 7,5 taško, 6,3 atkovoto kamuolio, 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Scanpix“ nuotr./Marcas Gasolis ir Kyle'as Lowry
„Scanpix“ nuotr./Marcas Gasolis ir Kyle'as Lowry

M.Gasolis geriausiai besiginančiu lygos krepšininku buvo išrinktas 2013-aisiais, kai dar atstovavo „Memphis Grizzlies“ komandai. L.Jamesas šiuose rinkimuose užėmė antrąją vietą.

LeBronas penkiskart buvo rinktas į pirmąją simbolinę geriausiai besiginančių NBA sezono žaidėjų komandą, tačiau ispanas taip ir nesulaukė garbingo individualaus pripažinimo.

Išskėstomis rankomis „Lakers“ žvaigždė priima ir įžaidėją Dennisą Schroderį, kuris geriausio šeštojo žaidėjo rinkimuose prieš tris mėnesius liko antras, nusileidęs kitam Los Andželo ekipos naujokui Montrezlui Harrellui.

„Scanpix“ nuotr./Dennisas Schroderis
„Scanpix“ nuotr./Dennisas Schroderis

Šį įžaidėją LeBronas pavadino „grėsmę keliančiu Dennisu“.

„Nežinau, ar jam patinka ši pravardė, nesame dar apie tai kalbėję. Man patinka, ką jis duoda komandai. Tas jo atkaklumas. Jis lyg šuo. Jis gali palįsti po tavo oda. Jis kaip Richardas Jeffersonas ar Draymondas Greenas. Jei jie tavo komandoje, tu juos myli, bet jei varžovų, nekenti“, – aiškino L.Jamesas.

Praėjusį sezoną „Oklahoma City Thunder“ gretose vokietis rinko po 18,9 taško, 3,6 atkovoto kamuolio bei 4 rezultatyvius perdavimus.

VIDEO: „urBONUSas“: rinktinės gėda, „Ryto“ mįslės ir TOP 30 kontraktų Lietuvoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas