Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 13

LaVaras Ballas apie Prienų nuotykį: „Tai gera idėja, nes aš ją sugalvojau“

LaVaras Ballas su sūnumis LiAngelo ir LaMelo davė pirmą interviu po to, kai sudrebino JAV žinia, kad 16-metis ir 19-metis karjerą tęs Prienuose. Laidoje „The Breakfast Club“ apsilankiusi garsioji Amerikos šeimynėlė tikino, kad tai puikus pasirinkimas.
LaVaras Ballas
LaVaras Ballas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Manau, kad tai puiki idėja, nes aš ją sugalvojau. Galvoju tik apie tai, kas yra geriausia mano berniukams. Manau, jie žino, kad aš jų niekada nenuvesiu blogu keliu ir dabar nevedu“, – kaip visada pasitikinčiai savimi kalbėjo LaVaras.

Tik paskelbus, kad iš Kalifornijos jaunieji krepšininkai turės persikelti į mažai kam žinomos Lietuvos miestelį, amerikiečiai susirūpino, kad vaikinams tai bus didžiulis kultūrinis šokas.

LaVaras taip nemano. „Tai nėra didelis pasikeitimas. Netgi labai mažas, žinant, kad jie žais tą patį krepšinį. Tai didelis skirtumas, jei tu tik nori vaikščioti po klubus ir važinėtis prabangiomis mašinomis. Bet jeigu tu tiesiog nori būti sporto salėje? Koks po velnių skirtumas?“ – emocingai aiškino krepšininkų tėvas.

LaVaras paaiškino savo sprendimą tuo, kad Prienų klubas leido jo sūnums tiesiog žaisti ir daryti tai, ką jie nori. Jis taip pat teigė, kad ir pats apsilankys Lietuvoje.

LiAngelo buvo lakoniškas ir sakė, kad Prienuose nori žaisti: „Bus smagu. Mes norime žaisti krepšinį, mums nėra svarbu, kokia tai šalis. Mums svarbiausias yra krepšinis. Gal ir bus kalbos barjeras, tačiau nemanau, kad tai kels daug problemų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito