Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 11 02

LaVaras Ballas išsirinko, kur norėtų matyti žaidžiantį savo jaunėlį sūnų

LaVaro Ballo po kelių savaičių laukia trečioji NBA naujokų birža, kurioje gali būti pašauktas vienas iš jo sūnų. Kaip įprasta, liežuvio už dantų nenulaikantis skandalingasis tėtušis jau spėjo įvardinti, kuriose komandose norėtų išvysti savo jaunėlį LaMelo.
LaVaras Ballas ir LaMelo Ballas
LaVaras Ballas ir LaMelo Ballas / „Scanpix“ nuotr.

LaVaro norai kol kas išsipildė tik sykį, kai 2017-aisiais jo vyriausias sūnus Lonzo buvo pakviestas antruoju šaukimu ir atsidūrė, kur ir pageidavo jo tėvas – „Los Angeles Lakers“. Tiesa, Holivudo komandoje įžaidėjas neužsibuvo, nes pernai kartu su keliais kitais jaunais krepšininkais buvo iškeistas į „New Orleans Pelicans“ komandą už Anthony Davisą.

2018-aisiais Ballų šeimos galvai teko nusivilti, nes LiAngelo nė nebuvo pašauktas naujokų biržoje, o vėliau neįsitvirtino lygoje ir pabandęs į ją patekti per galines duris.

Dabar atėjo jauniausiojo LaMelo eilė. Neabejojama, kad talentingas įžaidėjas bus pakviestas vienu pirmųjų šaukimų, bet LaVarui įtiktų ne visos į jo sūnų galinčios pretenduoti komandos.

„Noriu jo Niujorke arba Detroite“, – dalyvaudamas vienoje „YouTube“ laidoje rėžė LaVaras Ballas.

Noriu jo Niujorke arba Detroite.

Įdomu tai, kad tikimybė LaMelo išvysti šių miestų komandose nėra labai didelė, nes „Detroit Pistons“ priklauso 7-asis, o „New York Knicks“ – 8-asis šaukimai. LaMelo prognozuojami ankstesni šaukimai – nuo pirmojo iki ketvirtojo.

Tiesa, nors nelinki savo sūnui atsidurti kažkurioje iš aukščiausius šaukimus turinčių komandų, LaMelo vis tiek dalyvauja pokalbiuose su kitomis komandomis.

Štai praėjusią savaitę jis kalbėjosi su „Minnesota Timberwolves“, kuriems priklauso pirmasis šaukimas, vadovais. Šią savaitę 19-metis kalbėsis ir su „Golden State Warriors“ ir „Charlotte Hornets“ komandomis. Joms priklauso atitinkamai antras ir trečias šaukimai.

Planuojama, jog L.Ballas kalbėsis ir su Artūru Karnišovu bei kitais „Chicago Bulls“ vedliais – jiems atiteko ketvirtasis šaukimas.

„Scanpix“ nuotr./LaMelo Ballas
„Scanpix“ nuotr./LaMelo Ballas

Visgi nė viena iš šių komandų pernelyg nežavi LaMelo tėvo LaVaro, kuriam imponuoja jo minėtų Detroito ir Niujorko komandų treneriai.

„Nesvarbu, kur jis pateks, svarbiausia, kad šalia jo būtų geras treneris“, – toje pačioje laidoje pareiškė LaVaras, priminęs, kaip Lonzo nesisekė rasti bendros kalbos su „Lakers“ jį treniravusiu Luke'u Waltonu.

„Pistons“ jau trečią sezoną treniruos buvęs „Toronto Raptors“ strategas Dwane'as Casey, o „Knicks“ nuo ateinančio sezono darbuosis Tomas Thibodeau.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Dwane'as Casey
AFP/„Scanpix“ nuotr./Dwane'as Casey

Primename, jog LaMelo, kartu su broliu LiAngelo, 2018-ųjų pradžioje žaidė Prienuose, tuometinėje „Vytauto“ komandoje.

Per kelis mėnesius Lietuvoje tikrą šou surengę Ballai čia neužsibuvo, o nuo tada LaMelo spėjo pažaisti Jungtinėse Valstijose ir Australijoje. Be to, individualiais įgūdžiais pasižymintis įžaidėjas stipriai ūgtelėjo – dabar ūgiu jis nenusileidžia LeBronui Jamesui ir siekia 203 cm.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas