Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 01 08

LeBronas ir sezono mačą sužaidęs gynėjas pratęsė „Lakers“ pergalių seriją

LeBronas Jamesas ir Malikas Monkas kartu surinko net 61 tašką, o jų atstovaujama „Los Angeles Lakers“ (21-19) pamažu įsibėgėja ir laimi jau ketvirtą sykį paeiliui – namuose 134:118 (34:28, 30:33, 37:26, 33:31) nepaliko vilčių „Atlanta Hawks“ (17-21).
Malikas Monkas ir LeBronas Jamesas
Malikas Monkas ir LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Prieš pat dvikovos startą svečius iš Atlantos pasiekė džiugios naujienos – rungtyniauti galės smulkias traumas išsigydę klubo lyderiai Trae Youngas, Johnas Collinsas bei Bogdanas Bogdanovičius, tačiau jų sugrįžimą apkartino „Crypto.com“ arenos šeimininkai, kuriuos į priekį ir vėl vedė LeBronas Jamesas.

Karalius iš viso sumetė net 32 taškus, atkovojo 8 kamuolius, atliko 9 rezultatyvius, atliko 3 blokus ir 4 kamuolius perėmė, tačiau šįkart „Lakers“ puolėjas karo lauke nebuvo vienas.

Jam puikiai talkino asmeninį sezono rezultatyvumo rekordą pagerinęs snaiperis Malikas Monkas, pelnęs net 29 taškus.

21 tašką vien per pirmą pusę surinkęs gynėjas vasarą „Lakers“ buvo pasirašytas kaip laisvasis agentas, o dabar demonstruoja, kad yra vertas vietos starto penkete tarp kitų klubo žvaigždžių.

Nuo Kalėdinių rungtynių M.Monkas vidutiniškai renka net po 20,7 taško.

Pergalingame mače suspindo ir kiti „Lakers“ krepšininkai – po 21 tašką pelnė Avery Bradley su Taylenu Hortonu-Tuckeriu, 17 – Carmelo Anthony sąskaitoje.

Russellas Westbrookas buvo nerezultatyvus (9 tšk.), tačiau komandoje atkovojo daugiausiai kamuolių (11) ir išskirstė rezultatyvių perdavimų (13).

Net 37 rezultatyvius perdavimus atlikusi „Lakers“ užfiksavo geriausią savo sezono pasiekimą, o dabar Vakaruose kėsinasi į šeštąją „Denver Nuggets“ vietą.

„Los Angeles Lakers“: LeBronas Jamesas 32 (8 atk. kam., 9 rez. perd.), Malikas Monkas 29 (7/12 trit.), Avery Bradley ir Taylonas Hortonas-Tuckeris po 21, Carmelo Anthony 17 (7 atk. kam.).

„Atlanta Hawks“: Trae Youngas 25 (9 atk. kam., 14 rez. perd.), Johnas Collinsas 21 (8 atk. kam.), Kevinas Huerteris 16, Bogdanas Bogdanovičius 15, Danilo Gallinari 13, Onyeka Okongwu 12. (7 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas