Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 02 01

LeBronas Jamesas kūną papuošė Kobe Bryantui skirta tatuiruote

LeBronas Jamesas savo „Instagram“ paskyroje atskleidė naują tatuiruotę, skirtą praėjusį sekmadienį sraigtasparnio avarijoje katastrofiškai žuvusiam draugui ir buvusiam „Los Angeles Lakers“ krepšininkui Kobe Bryantui.
LeBrono Jameso tatuiruotė
LeBrono Jameso tatuiruotė / „Scanpix“ nuotr.

Krepšininko šlaunį nuo šiol puošia juoda susirangiusi gyvatė. Jai iš šonų – skaičiai 8 ir 24 (marškinėlių numeriai, su kuriais „Lakers“ klube žaidė Kobe Bryantas), o kairiajame viršutiniame ir dešiniajame apatiniame kampuose – rožės.

Po gyvate – tekstas: „Mamba 4 life“ (liet. „Mamba amžinai“).

Priminsime, kad „Black Mamba“ slapyvardį Kobe Bryantas susigalvojo norėdamas atskirti profesionalaus krepšininko gyvenimą nuo asmeninio. Iš tikrųjų „Black Mamba“ yra viena nuodingiausių pasaulio gyvačių, paplitusi Afrikoje.

Šalia naujos tatuiruotės nuotraukos „Lakers“ lyderis pridėjo ir kitą nuotrauką – kadrą iš JAV vyrų nacionalinės krepšinio rinktinės treniruotės, kuomet jis pečiu atsirėmęs į sėdintį Kobę.

„Scanpix“ nuotr./Kobe Bryanto marškinėlių jūra „Staples Center“ arenoje
„Scanpix“ nuotr./Kobe Bryanto marškinėlių jūra „Staples Center“ arenoje

L.Jamesas kartu su sausakimša „Staples Center“ arena šiąnakt prieš dvikovą su „Portland Trail Blazers“ pagerbė Anapilin iškeliavusią legendą.

Iš pradžių arenos kube buvo parodyti du krepšininkui pagerbti skirti vaizdo įrašai, tuomet scenoje pasirodė dainininkas Usheris bei grupė „Boyz II Men“, violončelininkas Ben Hongas, o viską vainikavo kvapą gniaužianti „Lakers“ lyderio ir Anapilin iškeliavusio Kobe Bryanto puikaus bičiulio LeBrono Jameso kalba.

„Kobe man yra brolis. Taigi jo žodžiais – Mamba Out, tačiau mūsų žodžiais – niekuomet nepamirštas. Gyvenk toliau, brolau“, – finišavo LeBronas.

VIDEO: Visa Kobe Bryanto pagerbimo ceremonija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas