Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 20

LeBrono Jameso nusivylimas ir šauksmas: „Lakers“ lyderis paliko aikštę vidury mačo

LeBronas Jamesas susižeidė dešinę čiurną per NBA rungtynes tarp „Los Angeles Lakers“ (28-14) ir „Atlanta Hawks“ (22-20) šeštadienį.
LeBronas Jamesas patyrė čiurnos traumą.
LeBronas Jamesas patyrė čiurnos traumą. / „Scanpix“ nuotr.

L.Jamesas paliko aikštę antrajame kėlinyje, o Los Andželo klubas netrukus pranešė, kad ekipos superžvaigždė į aikštę negrįš.

17 kartų per karjerą NBA „All-Star“ rungtynėse žaidęs krepšininkas susižeidė, kai pasisuko kulkšnį, susidūręs su Solomonu Hillu.

LeBronas krito ant grindų ir šaukė. Akivaizdu, kad skausmas buvo stiprus.

Bet netrukus „Lakers“ puolėjas pakilo ir pramiklino koją per minutės pertraukėlę. 36 metų puolėjas bandė tęsti rungtynes ir iš kampo įskraidino tritaškį.

Vis dėlto jis paprašė kitos pertraukėlės, per kurią nusprendė pasitraukti iš rungtynių. Per 11 minučių Los Andželo komandos lyderis buvo pelnęs 10 taškų ir atlikęs 4 rezultatyvius perdavimus.

„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas patyrė čiurnos traumą.
„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas patyrė čiurnos traumą.

Nusivylęs L.Jamesas parbloškė kėdę, palikdamas aikštę prie „Lakers“ krepšio. Jis iškart patraukė į persirengimo kambarį lydimas Los Andželo komandos medikų ir Anthony Davieso, kuris nežaidžia nuo vasario vidurio dėl blauzdos traumos.

L.Jamesas renka po 25,8 taško, atkovoja po 8,1 kamuolio ir atlieka po 8 rezultatyvius perdavimus per 17-ąjį sezoną, per kurį „Lakers“ gina čempionų titulą.

„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas patyrė čiurnos traumą.
„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas patyrė čiurnos traumą.

L.Jamesui prognozuojamas penktasis naudingiausio lygos žaidėjo titulas, bet Los Andželo komandai gali kilti problemų siekianti išsilaikyti Vakarų konferencijos viršūnėje.

Po pralaimėjimo 94:99 Atlantos klubui Los Andželo komanda smuktelėjo į trečią vietą Vakaruose, o rikiuotės viršuje yra stiprių komandų sangrūdis. 5-6 vietas besidalinančios Denverio ir Portlando komandos (25-16) atsilieka tik per porą pergalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas