Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 09

Lonzo Ballo košmaras: nežaidžia ilgiau nei metus, bet vėl gresia operacija

Jau beveik 14 mėnesių dėl traumos negalintis rungtyniauti Lonzo Ballas netrukus greičiausiai turės iškęsti dar vieną operaciją, pranešė ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis.
Lonzo Ballas
Lonzo Ballas / USA TODAY Sports/„Scanpix“ nuotr.

„Chicago Bulls“ komandos, kuriai vadovauja lietuvis Artūras Karnišovas, įžaidėjas pastarąjį kartą ant NBA parketo buvo pasirodęs dar 2022 m. sausio 14 dieną.

Dešiniojo kelio traumą patyręs L.Ballas iš pradžių buvo iškritęs iš rikiuotės tik kelioms savaitėms, bet jo sugrįžimo data vis keitėsi, kol galiausiai jis gulėsi ant operacinio stalo.

Iš viso per pastaruosius mėnesius 25-erių krepšininkui buvo atliktos jau dvi kelio operacijos, tačiau jos problemos neišsprendė ir L.Ballui chirurgų pagalbos veikiausiai prireiks trečiąsyk.

Po operacijos „Bulls“ gynėjas be krepšinio turėtų praleisti dar mažiausiai šešis mėnesius, teigia A.Wojnarowskis. Tai reiškia, jog krepšininkas turės praleisti ne tik likusią šio sezono dalį, bet galimai ir kito sezono startą.

ESPN teigimu, L.Ballas padarė progresą pastaraisiais mėnesiais, bet vis dar negali bėgti, keisti judėjimo krypties arba pašokti nejausdamas skausmo. Tik dar viena operacija gali padėti krepšininkui atsikratyti problemos, griaunančios jo karjerą.

Įžaidėjas „bulių“ ekipą papildė prieš 2021-2022 m. sezoną ir pasirašė su ja ketverių metų 80 mln. dolerių sutartį. Praėjusiame sezone per susitikimą jis rinko po 13 taškų ir 5,1 rezultatyvaus perdavimo, o kol įžaidėjas buvo sveikas, Čikagos ekipa laikėsi pirmoje Rytų konferencijos vietoje.

„Scanpix“ nuotr./Lonzo Ballas
„Scanpix“ nuotr./Lonzo Ballas

L.Ballui patyrus traumą, „Bulls“ nusirito iki šeštosios vietos ir iškrito pirmajame atkrintamųjų etape, o šiemet Rytuose žengia vos vienuolikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas