Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 15

Luka Dončičius šiais metais greičiausiai nebežais

Čiurnos traumą praėjusios nakties rungtynėse su „Miami Heat“ patyręs „Dallas Mavericks“ vedlys Luka Dončičius nerungtyniaus bent dvi savaites, praneša ESPN.

Kaip ESPN žurnalistui Tim MacMahonui sakė „Mavs“ strategas Rickas Carlisle'as, slovėnas tikrai praleis savo komandos mačų prieš Rytų konferencijos lyderius atkarpą – per ją „Mavericks“ rungtyniaus su „Milwaukee Bucks“, „Philadephia 76ers“, „Boston Celtics“ ir „Toronto Raptors“.

Pranešama, kad pakartotiniai tyrimai L.Dončičiui bus atlikti trečiadienį, o tada paaiškės ir tikslesnis laikas, kurį gynėjui teks praleisti be krepšinio.

Traumą L.Dončičius patyrė užmynęs ant „Heat“ gynėjo Kendricko Nunno kojos. Nesužaidęs nė dviejų minučių, 20-metis krepšininkas paliko aikštę ir ant parketo nebesugrįžo.

Iki rungtynių su Majamio ekipa, L.Dončičius vidutiniškai rinko po 30,6 taško, atkovojo po 9,9 kamuolio ir atliko po 9,4 rezultatyvaus perdavimo, o jo vedami „Mavs“ net ir po pralaimėjimo praėjusią naktį Vakarų konferencijoje rikiuojasi trečioje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas