Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 07 28

Lyderius ilsinusių „Lakers“ gretose pražydo J.R.Smithas ir Dionas Waitersas

„Los Angeles Lakers“ krepšininkai sužaidė paskutiniąsias draugiškas rungtynes prieš NBA sezono atnaujinimą. „Ežeriniai“ 123:116 nugalėjo „Washington Wizards“ komandą.
J.R.Smithas
J.R.Smithas / „Scanpix“ nuotr.

Kalifornijos komanda šiose rungtynėse vertėsi be poilsio gavusių LeBrono Jameso, Anthony Daviso, Kyle'o Kuzmos ir Dwighto Howardo, tačiau vyr. treneris Frankas Vogelis sugebėjo atrasti kitus lyderius.

Pirmiausia, „Lakers“ gretose žibėjo gynėjai su tik neseniai ekipą papildžiusiu veteranu J.R.Smithu priešakyje. 34-erių snaiperis pataikė net 6 tritaškius (iš 7) ir pelnęs 20 taškų tapo rezultatyviausiu rungtynių žaidėju.

Jam puikiai talkino ir 18 taškų pridėjęs Dionas Waitersas (8/15 dvit., 6 rez. perd.), o Alexas Caruso surinko 17 taškų (6 rez. perd.).

Vašingtono komandos gretose ryškiausiai spindėjo japonas Rui Hachimura, kurio sąskaitoje – 19 taškų.

Kitose rungtynėse nesėkmę patyrė kita Los Andželo komanda – „Los Angeles Clippers“. Ji 102:106 nusileido kaimynams iš Kalifornijos valstijos „Sacramento Kings“.

„Clippers“ nepadėjo net tai, kad tiek Kawhi Leonardas, tiek Paulas George'as šiame susitikime žaidė bent po 28 minutes ir buvo vieni rezultatyviausių komandoje – puolėjai pelnė atitinkamai 17 ir 19 taškų. Tarp jų įsiterpė tik 18 taškų surinkęs Marcusas Morrisas.

„Kings“ į priekį vedė serbas Bogdanas Bogdanovičius, kurio sąskaitoje – 21 taškas (4/10 trit.). 17 taškų pridėjo Buddy Hieldas (8 atk. kam., 3/10 trit.).

„Lakers“ ir „Clippers“ jėgas išmėgins jau pirmąjį pratęsto reguliariojo sezono vakarą – naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvos laiku.

Kitų praėjusios nakties rungtynių rezultatai:

„Brooklyn Nets“ 107:112 „Utah Jazz“

„Denver Nuggets“ 110:114 „Orlando Magic“

„Milwaukee Bucks“ 103:124 „New Orleans Pelicans“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas