Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Buzelis atsidarė NBA: pirmieji taškai ir pergalė prieš G.Antetokounmpo tempiamą „Bucks“

Čikagos „Bulls“ naujokas Matas Buzelis pelnė pirmuosius karjeros taškus NBA.

Čikagos „Bulls“ (1-1) šią naktį išvykoje nugalėjo Milvuokio „Bucks“ (1-1) rezultatu 133:122 (30:32, 33:32, 39:31, 31:27).

Svečių naujokas Matas Buzelis aikštėje praleido 8 min. 59 sek. ir dvitaškiu metimu nuo vienos kojos iš kairiojo atakos krašto pelnė pirmuosius savo karjeros taškus NBA. Tai buvo ir vieninteliai jo taškai šiose rungtynėse.

Lietuvis prametė vieną mestą tritaškį, pataikė 1 iš 2 dvitaškių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį ir dukart prasižengė.

Rungtynės vyko lygiai iki 3 kėlinio pirmųjų minučių. Esant rezultatui 72:72, „Bulls“ pelnė 7 taškus iš eilės ir daugiau „Bucks“ išlyginti rezultato nebepajėgė. Ketvirtojo kėlinio pradžioje A.J.Greenas tritaškiu sumažino skirtumą iki minimumo (101:102), bet netrukus „Bulls“ atsakė spurtu 13:1 ir nulėmė rungtynių baigtį.

Čikagos komanda per šias rungtynes pataikė 21 tritaškį - daugiausiai nuo 2021 metų.

Rezultatyviausias tarp nugalėtojų buvo Coby White'as, kuris pelnė 35 taškus. Zachas LaVine'as pridėjo 25 taškus, Nikola Vučevičius – 22 (10 atkovotų kamuolių), Joshas Giddey – 17, Patrickas Williamsas – 13.

„Bulls“ šioms rungtynėms neregistravo Lonzo Ballo, kuris prieš 2 dienas sužaidė pirmąsias reguliariojo sezono rungtynes nuo 2022 m. sausio 14 d. Vis dėlto žadama, kad gynėjas pasirodys aikštėje per artimiausias rungtynes.

Tarp šeimininkų siautė Giannis Antetokounmpo, pelnęs 38 taškus ir atkovojęs 11 kamuolių. Damianas Lillardas surinko 28 taškus, tačiau mažai pagalbos iš komandos draugų sulaukę „Bucks“ lyderiai savo ekipai pergalės nenukalė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai